2011. február 25., péntek

Girland, pasztell színekben...

Gyönyörű pasztell anyagokat válogattam ehhez a girlandhoz, ami fotós kelléknek készült! 1,5m hosszú, háromszög alakú zászlócskákat, lila szatén szalag köt egymáshoz...Minden második zászlócskán filc rátéttel...gombokkal...farkasfoggal díszítve...:)Nem igazán találtam megfelelő helyet a fotózáshoz...Az erkélyen próbálkoztam..:)...összehajtva......és egy fotó..már élesben..munka közben! :) Juszti hozzájárulásával mutatok egy szuper fotót is! :)

Szeretném ajánlani Nektek Juszti blogját...Érdemes megnézni, gyönyörű képeket készít! :)

http://jusztifoto.blogspot.com/
Szép hétvégét Nektek! :)


2011. február 22., kedd

Húsvéti aprók....:)

A falvédő tűzése közben, - pihenésképpen - készült pár húsvéti, illetve tavaszi apróság...már a közelgő Ünnepre hangolva... :)

Az első, amit mutatni szeretnék, az egy üde, tavaszt idéző, peddignád koszorú szívecskékkel...:)Kockás, nyuszis szívecskék...ami örök és megunhatatlan! :)...és pár este öltögetett, filc tojáska...Holnap újra a falvédő van soron...jönnek rá a zsebek és csipetnyi csipke díszítés...:)
2011. február 21., hétfő

A tűzéssel meg volnák...:)

Elkészültem a falvédő tűzésével...már vasárnap...!:) ...Mutatni még nem volt időm, mert pár húsvéti apróságon dolgoztam, de ezekről majd később...!

Most jöjjön a falvédőről pár fotó...!...kukac, kukac hátán...:)..közöttük pedig a domborodó virágok...Folyt.köv..hamarosan! :)


2011. február 20., vasárnap

...Más vizekre evezve...! :)

...és most Apa kívánsága teljesült...! :)

Ismeritek az Angry birds játékot? A mobilos játékok között, rekordokat döntő dühös madárkák, emberek millióit hódították meg! Készült belőlük társasjáték és hamarosan rajzfilm is...A történet egyszerű. A zöld malacok elrabolták szegény madárkák tojásait, akik bosszút esküdtek, és irdatlan haragra gerjedtek! Aki ismeri tudja miről beszélek, aki pedig még nem próbálja ki...mert rabul ejtőek! :)

http://www.youtube.com/watch?v=1Bk_nqUQ0fc

A Dühös Madár, ahogy én horgoltam! :)
Ha szeretnéd meglepni a Párod egy ilyen Dühös Madárkával, csak szólj! :)


2011. február 19., szombat

Falvédő..félidőben...! :)

Csak tűzöm...és tűzöm...! :)

Kész a tűzés fele......Olyan szépen domborodnak a virágok...Igaz, hogy az előző bejegyzésben, azt írtam, hogy nem a tűzésen lesz a hangsúly...Még mindig tartom magam ehhez...bár kicsit kiegyenlítettebb már a helyzet...:) Eddig tetszik...! :) Nektek?2011. február 17., csütörtök

Bájosan visszafogott...

Bájosan visszafogott falvédőn ügyködöm...! :) ...aminek funkciója is lesz! Zsebecskéiben minden olyan apróság helyet kap majd, ami elengedhetetlen egy kicsi lány boldog hétköznapjaihoz...

Itt tartok most...Nem lesz olyan hatalmas, mint az előző falvédő...a teljes mérete 130*70cm...

..a tűzés csak sejtet...nem ezen lesz a hangsúly......mégis, ha valaki ránéz, szeretném, ha a sűrű virágszőnyegből érezné a nyíló virágokat...
Mindez pasztell lilás árnyalatokban, virágokkal tűzve, és csipkét csenve ide-oda...de ez még legyen meglepetés...! :)

2011. február 14., hétfő

Szeretetnap...! :)

A szeretet hullám, ami végigsöpör mindenkin ezen a napon, még mindig nagyon megosztó az emberek között...de valljuk be őszintén, hogy mindenki foglalkozik vele...Ki így, ki úgy! Tudjátok, illetve aki rendszeresen látogat ide hozzám, és olvassa a soraimat, ismer már annyira, hogy a romantika, nekem lételemem...Megszépíti a mindennapokat, ...már a gondolata is...ösztönösen árad belőlem..de azért, mert ez a mai a Szeretet nap, nem tudok jobban szeretni, mint eddig! Inkább őrzöm az érzést..és ápolgatom, és táplálom ezt a tüzet...mindig! :)
Én így érzem!...és Ti?

Találtam egy nagyon jó fotót, régen, valahol a neten...sajnos már nem emlékszem a pontos forrásra...de már akkor is megfogott! ...és úgy gondolom, hogy passzol ehhez a naphoz, és az egész napi hangulatomhoz is...Olyan nagyon sokat mondd nekem ez a fotó. Hangulat van....Minden rajta van, ami a tökéletes harmóniához hozzájárul a mindennapokban. Egy jó könyv, egy jegyzet, ahova leírhatom ötleteimet, vagy akár apró üzeneteket, amivel egy szürke hétköznapot is ki lehet színezni...egy jó kávé, ami mellett jól esik suttogni..és ehhez az összhanghoz ott a szív, ami nélkül nincs igazi harmónia. ...és ebből az összhangból, szinte kiemelkedik a SZÍV! Csupa nagy betűvel...színes, szinte dobban...és "mindent" jelent...

Most, hogy újra végigolvastam ezeket a gondolatokat, rájöttem, hogy teljes kettősséget tükröz...Tulajdonképpen fontos ez a nap...de az év, összes napja az! :)2011. február 11., péntek

Mesi az "Édeske Méhecske"...:)

Fekete-sárga, fekete-sárga, fekete-sárga...Nem jó! Sárga-fekete! Ez az!!! :) Kedvenc mesénk a "Mézengúz"! Innen jött az ötlet...Mesi lesz az "Édeske Méhecske"az idei farsangon! :)...és édes ez a versike...akár a méz...amit az én méhecském is gyűjtögetett ma délután...

Ki dolgozik kinn a kertben?
Ide röppen, oda röppen,
szorgoskodik, közben zümmög,
körbesétál, halkan dünnyög.

Visszaröppen a kaptárba,
táncot ropva magyarázza,
merre menjen sok kis társa,
nektármezőt hol találja.

Itt a farsang, áll a bál! :)Szép nap volt! A készülődéssel, vidámsággal, tánccal együtt...és a hab a tortán még a tombolán is nyert a Méhecském! :)
2011. február 9., szerda

Zöldikék...

Egy kedves Hölgynek, aki a zöld szín szerelemese...:)Előre egyeztetett anyagból készült a pénztárca...és választott fonalból a kulcstartó...A zöld színhez passzoló üde kiegészítőkkel...ezüstözött levélkékkel, szitakötővel...gyöngyökkel.
A pénztárca anyagáról pedig egy pity-pangokkal teli rét jut eszembe...ahol kinyílt egy csipkevirág...! :)

További szép napot Nektek! :)2011. február 8., kedd

Kész!!!:)

Elkészült! :) Nagy munka volt...! Köszönöm Nektek, a kedves sorokat, sokat segítettetek...átjutni, azon a bizonyos ponton! :) ...de beszéljenek a képek helyettem! :)

...a 210*90cm-es, teljes méret......virágok és indák......gyöngyök és gyöngyök...
...apró, horgolt virágocskák is kerültek rá.......madárka az ágon...
...Úgy érzem, hogy megérte a sok időt ráfordítani, és energiát beletenni, mert tetszik a végeredmény! :) Nektek is? :)


2011. február 7., hétfő

Ancsi, mint Tavasz Hercegnő! :)

Az én kis Tavasz Hercegnőm! :) Ancsi farsangolt ma az oviban! ...és mindenkinek
elújságolta, hogy: Ugye, milyen szép a ruhám? Anya varrta...! :)...selyem, organza...és egy boldog vigyor! :)

Szép nap volt a mai! :)Elfáradt a nagy táncba, és ugri-bugriba a Hercegnő...és most békésen rajzolgat az ágyon csücsülve...! :)


2011. február 4., péntek

Köszönöm...

Ezzel a gyönyörű csokor tulipánnal szeretném megköszönni Nektek azt a sok kedves, biztató, és kitartásra sarkalló sort, amit tegnap kaptam Tőletek! ...elraktároztam magamba...mindet! :) ...most ezekkel a gondolatokkal kezdem a mai napot...főzök egy kávét, és már veszem is elő a tűt és a gyöngyöcskéket! :)

Köszönöm...2011. február 3., csütörtök

Gyöngyök...gyöngyök...és gyöngyök!

Gyöngyök...gyöngyök...és gyöngyök! Pirosak...kisebbek-nagyobbak! ...és csak öltöm..és öltöm...mintha a virágport szétszórná a tavaszi szellő! :)
Falvédő a finisben....! :)...gondoltam még tegnap!

Lányok..kaphatok egy-két ösztönző szót, gondolatot...Szükségem lenne rá, hogy folytatni tudjam! :) Csak öltöm és öltöm...néha látom a végét, néha pedig számolom az apró gyöngyöket...A középső nagy virágnál van a fele....


Köszönöm, ha segítetek! :)LinkWithin

Related Posts with Thumbnails