2011. március 31., csütörtök

Újra itt...újra Veletek! :)

Először is szeretném megköszönni a sok kedves levelet, üzenetet, amiben hogylétem felől érdeklődtetek! :) Távollétem oka, nem más, mint munka...Csodálatos és egyben fárasztó hetek állnak mögöttem...és hál' Istennek előttem is...:)
Már az előkészületek is izgalommal teliek voltak...anyagokat válogattam, a minőséget előtérbe helyezve...de a stílus jegyeket sem hanyagolva...Tervezgettem, tapintottam...éreztem...és készre álmodtam a megrendelt munkákat...Aztán jött a szabás-varrás...Nagyon élveztem...igaz, el is fáradtam...mert, elég rövid határidővel írtam alá a megrendelést..de végül is sikerült elkészülnöm mindennel. :)

Az előző bejegyzésben, a rólam készült interjúban olvashattátok, hogy egy németországi megrendelésen dolgozom...Ennyi minden készült...beszéljenek helyettem a fotók...:)

Gyönyörű, romantikus szövetből, egy stílusban, de különböző hangulattal készültek ezek a bambusz fülű táskák...Francia pamutvászonból...a futkosós hétköznapokra..Hajtogatott hátizsákok..a tavasz színeiben...Pamutvászon koszorúk, horgolt virágokkal...Színes fonalból készült kopogtatók csipkevirágokkal...Levendulával töltött szívecskék, csipkevirággal...Pöttöm levendula tündérkék szárnyukban levendulát hordozva...Horgolt kulcstartók...csillogva a tavaszi színekben...Tűpárnák több variációban...karikára erősített, szalagos tűpárnák, fotel alakú tűpárnák, és az elmaradhatatlan tűpárna cipellő...Csésze neszesszerek, pici mágneszárral...Pénztárcák, a romantikus táskák anyagaiból...Varrókosár a kedvenc színemben...lilában...lila gyöngyös füllel...és kis tűpárnával...Apró rózsamintás varrókosár..csontszínű gyöngyös füllel...és hozzá is tartozott kis tűpárna......és végül, de nem utolsó sorban had mutassam be Nektek a két levendula nővérkét...Levendula Lénát és Levendula Lillát..! :) Szárnyukban ők is levendulát hordoznak...és szórják az illatot, amerre csak repülnek...:)
Ezekkel a szívemnek nagyon kedves munkáimmal töltöttem az elmúlt napokat...sőt heteket...:) Úgy érzem, mindegyikbe sikerült belecsempésznem egy kis "Noémis" apróságot...az anyagok stílusát és színvilágát illetően...és érezhető rajtuk, hogy szívvel-lélekkel készültek! :)

2011. március 15., kedd

A varrás mesés világa Vivaldival - Játék!

Olyan csodálatos dolog történt velem a napokban, ami melengeti szívem-lelkem! :) Személyesen találkozhattam, Krisztával, aki a Hungarian Provence blog írója...Egy finom kávé mellett, egy őszinte, közvetlen beszélgetésből született az ötlet, hogy össze kellene fognunk, és játékot hirdetnünk...:)
Kriszta volt olyan kedves és egy interjúval bemutat a facebook-on, mint alkotót, és a blogján is! :)
Mivel, tudomásom van róla, hogy van pár kedves blogbarátném, aki nincs a facebook-on, ezért a blogján, az alábbi linkre kattintva részt vehettek Ti is a játékban! :) Így ugyan olyan eséllyel indulhattok, mint a facebook-os rajongóim! :)Úgy gondoltam ez így van rendjén! :)

Az interjút itt olvashatjátok...http://hungarianprovence.blogspot.com/ és a játékra is jelentkezhettek Krisztina blogján! :)

...de szeretettel várlak benneteket, a facebook-on is, csatlakozzatok! :) http://www.facebook.com/pages/No%C3%A9mi-oldala-Az-%C3%A9n-kis-vil%C3%A1gom/206341516044770

...és, hogy mit sorsolunk ki mindezért? :)
Egy gyönyörű levendula mintás szövetből készült, kis csatos piperét, és egy tiszta levendula virággal töltött, csipkés tölcsérkét...! Remélem, tetszenek? :)

Jelentkezzetek, és mellétek állhat a szerencse! :)


2011. március 14., hétfő

Art deco stílus ihlette táska

Egy régi kedves megrendelőm keresett meg a napokban, hogy szeretné barátnőjét megajándékozni a születésnapján egy általam készített táskával. :)
Mivel a hölgy rajong az Art deco-ért, így ebben a stílusirányzatban kellett gondolkodnom...mind anyagválasztás, mind forma terén...

Az Art deco stílusra felsőfokon jellemző az elegancia és nőiesség...Keveredik benne a tradícionális és a modern formavilág. Puha, selymes tapintású anyag, bőr és minden, ami fényes, csillogó - ez az elegancia a textilben....én csupán formába öntöttem...:)A selymes tapintású anyag...és a bőr ötvözése..Nagy virágmotívummal...a stílusnak megfelelően...Tűzött virág..és levelek...a virágközép barna gyönggyel díszítve..A táska bélése is ebből az anyagból készült...ugyanezek árnyalatok csak csíkokban...belső zsebekkel, mágnes zárral...
Úgy érzem, sikerült eltalálnom az Art deco stílust...és belevinni egy kis "Noémis"
apróságot...! :)
Nekem nagyon tetszik...:) Ti mit gondoltok róla?

...és még valami...! Holnap meglepetés Nektek!!! Gyertek minél többen! :)

2011. március 12., szombat

Dolgozom...Alkotok...:)
Dolgozom...Alkotok..., ami nagyon sok mindent jelent nekem...szinte létszükséglet! Felvillanyoz és megnyugtat, határozottá tesz és néha elbizonytalanít. Több dolog készül egy időben...előbújik a kislány, megmutatja magát a Nő... :) A munkáimban benne van minden, ami kicsit bennem is... :)
Hamarosan mutatom..mivel töltöttem az elmúlt napokat...2011. március 5., szombat

Palincsa = Palacsinta! :)

Kész az ebéd! :) A lányok kívánságára palacsinta! ...de nálunk már szálóige, hogy palincsa! Ancsi nevezi így... ♥Szép hétvégét kívánok! :)

2011. március 2., szerda

Kész!!! :)

Kislányosan...bájosan...lilásan...csipkésen...virágosan...! :) Kész!!! Remélem, hogy kicsi Tündérlánynak és az Anyukájának is tetszik majd! :)...lila zsebek......sok-sok virág.......teljes nagyságában...140*70cm :)
...csipke virágok nyílnak...:)Már pár napja kész voltam vele, csak az utolsó simítások voltak hátra...de immár készen várja, kedves kis gazdáját, hogy díszíthesse szobácskáját...:)

Szép napot Nektek...! :) Nekem pedig jöhet az újabb feladat...! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails