2011. május 29., vasárnap

Pink és Hófehér...

Két csatos kézitáskát készítettem, pink illetve fehér színben...Csinosak, elegánsak...mindkettő fényes szatén béléssel...:)



...és horgoltam is! :) Soksoros pink nyakláncot...kisebb-nagyobb virágokkal, többszirmúakkal, és szimplákkal,...olyan édesen össze-vissza lett...de ez tetszik benne a legjobban! :)




Mit szóltok hozzá? :)



2011. május 27., péntek

Angyalszárnyak...

Ez a fényes, fehér szatén csak úgy szólongatott, amikor is egy régi, kedves megrendelőm kérésére angyalszárny girlandhoz kerestem a tökéletes anyagot...:) A kis pihe tollak, és a gyöngyház gyöngyök kérték, hogy a szárnyakon díszeleghessenek...:)





Remélem, hogy szép kiegészítője lesz, az amúgy is gyönyörű fotóidnak, Juszti! ♥



2011. május 26., csütörtök

Pssszt...:)

Elkészültem...az előzőekben említett megrendeléssel..de még mindig őriznem kell a titkot....Pssszt....:)







2011. május 15., vasárnap

Hallgatásom oka...

Hallgatásom oka....Dolgozom...Alkotok...! ♥ Egy olyan megrendelésen, ami rengeteg munkával jár, de számomra nagyon megtisztelő feladat....
Hamarosan mutatom..mivel töltöttem az elmúlt napokat...♥ ...de addig is egy kis ízelítő, a készülő apróságokból....:)




2011. május 5., csütörtök

Ancsi 5 éves! :)



Szülinapoztunk ma...!♥ Ancsi már 5 éves! El sem hiszem, milyen gyorsan mennek az évek! Tisztán él bennem a születésének minden perce, az első lépések, az első szavak...Imádnivaló kis cica-mica! Bújós, és érzékeny, alkalmazkodó és kiegyensúlyozott, közvetlen és mindig mosolyog! :) Nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Neked, drága Ancsika!
Szeretünk...amennyire csak lehetséges! ♥

A kis Ünnepelt kívánságára egy fotó...a tortáról...! :)



Olyan nagyon szép nap volt!!! :)...és olyan boldog vagyok, hogy sikerült a meglepetés, és sikerült mosolyt varázsolni a pici arcocskára...:)


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails