2011. augusztus 27., szombat

Hangulat takaró....

Amikor elkezdtem ezt a takarót...már körvonalazódott bennem, hogy is nevezem el.. "Hangulat-takaró" ...mert úgy érzem a színek, a minták teljesen tükrözik a mostani hangulatom...:) Színes! ...ennek ellenére megőrizte a pasztellességét, de néhol azért kukucskál egy-egy erősebb szín is....?

Akár kislány szobába, de akár... nyár esti takarócskának is el tudom képzelni... egy teraszon csücsülve....csendben...beszélgetve... ? :)

Pasztell színek, és fények...



...kiterítve...



...kukacok...


...hátoldal, és szegély...



...tűrve...:)



...és göngyölve..:)



Mit szóltok hozzá? Hogy tetszik?

Szép hétvégét és egy kis enyhülést kívánok Mindenkinek! :)

2011. augusztus 23., kedd

Őszi...levélkés...



Hamarosan jönnek a további őszi darabok...Bár imádom ezt az anyagot...de nekem az ősz...mégis inkább barna, narancs, bordó...szépség...:)



2011. augusztus 22., hétfő

Madárkás faliképem...



‎"...Adok egy madárkát....hogy legyen kit szabadon engedned..."


Varrtam ma egy madárkás faliképet...csak úgy...! ♥ Hogy tetszik Nektek? :)




További szép délutánt! :)

2011. augusztus 11., csütörtök

Levendulás táska-szett


Érzések és hangulatok....Ha a levendulára gondolok...csupa pozitív érzés kerít hatalmába....Az illata...a látványa...a szirmai...az egyszerűsége...hogy ez a csöpp virág, milyen hangulatot képes teremteni...Legyen az élő valójában, szárított formában...egy festményen, egy fotót...vagy éppen egy textilen mintaként.Ez mind..mind eszembe jutott, mikor ezt a táska-szettet készítettem....♥





2011. augusztus 9., kedd

Levendula ♥


Levendula illatú szép reggelt kívánok Nektek! ♥
Megszáradtak az idei levendulák... ♥ Tegnap este csokrokba kötöttem egy részét....:) ...hétvégén pedig az én drága Anyukám is besegített, és lemorzsolt egy nagy adagot....:) Millió puszi érte! ♥
Jut eszembe! :) Van hétvégi programotok? ...mert ha megengeditek én ajánlanák egyet! Aug. 12-13-án Fonyódi napok a kikötőben!!! Gyertek el...én ott leszek! :)





2011. augusztus 8., hétfő

Rózsás romantika

Rózsás romantika!...
Mesés ez az anyag ♥...a pasztell rózsaindáival...visszafogottsá​gával, eleganciájával....Kriszti kárésére szettben készült, egy nagyobb kiegészítővel, amiben kényelmesen elfér egy parfüm, a kedvenc rúzsunk, szemhéj púderünk...a szetthez tartozik még egy picur pénztárca is....:) ....akár esküvőre kiegészítőnek is el tudom képzelni...de romantikus, nyári estékre is...Belerakhatsz egy könnyű felsőt...ha hűvösödik, vagy a Kedvestől kapott virágot, lazán beleállítva...óvva a gyönyörű szirmokat...♥



...a kis neszesszer és az ezüst rózsa levél, kis fityegő..egymásnak vannak teremtve...:)



...és az erszényke...aprócska, finom darab...




Szép hétfő reggelt Nektek! :)


2011. augusztus 6., szombat

Hangulat takaró....

Az elmúlt este, egy hirtelen gondolattól vezérelve...kiválasztottam pár anyagot...elkezdtem velük sakkozni a szőnyegen...:) ...ennek következménye lesz ez a takaró, amin most dolgozom....Azt hiszem, "Hangulat-takaró" lesz a neve...mert úgy érzem a színek, a minták teljesen tükrözik a mostani hangulatom...:) Színes! ...ennek ellenére megőrizte a pasztellességét, de néhol azért kukucskál egy-egy erősebb szín is....♥ Most csak egy kis részlet...tűzés közben...:)



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails