2013. június 29., szombat

Varázslat...

Hiszek benne...Létezik...:)
Pár hete anyagbeszerző körúton jártam. Akkor pillantottam meg...teljesen véletlen ezt a két gyönyörűséges anyagot!  A szövése...a minta...a stílus...szerelembe estem..megint! Csak mintadarab volt belőle...és nem is volt kérdés, hogy ezekből nekem kell!!! :)
Gyönyörű szövésű, csodás tapintású anyagok...Imádom az illatukat...a tapintásukat...csak úgy végig simizni ..nagyon jó érzés! Megérkezett...itthon volt, és napokig csak nézegettem...pedig már az első találkozásunkor tudtam, mi is lesz belőlük! :) ...de mégis annyira jó volt gyönyörködni...:)
 Végül is "belevágtam" ! 

Elsőre neszesszereket szabtam ki belőlük, egész nagyokat.. Próbáltam kiragadni egy-egy mintát, nehéz volt a választás, mert az egész anyag mesés...Így a minta adta a méretet...egy igazi, kényelmesen pakolható neszesszer lett belőle. Magassága révén parfüm, smink cucc is kaphat benne helyet...Az antik bronz csatos zárat pedig szinte kívánták, sőt elvárták...ez rakta fel az i-re a pontot! :)
Nincs sok az anyagokból...de minden darabját fel fogom használni...:) 
Legközelebb táskát szabok...már kezd összeállni a fejemben a kép..:) ...de addig is mutatom a két neszit...:) Hogy tetszenek? 
 

2013. június 28., péntek

Új kezdet...

Majdnem egy éve írtam utoljára...Most megint itt vagyok, és terveim szerint maradok is! :)
Szeretném, újra  "papírra vetni" a hétköznapok szépségeit, bosszúságait...az érzéseket...és lélekrezdüléseket...mindent, ami én vagyok. 
...mert addig, amíg kíváncsiak vagytok rám. a rólam szóló írásokra...a munkáimra...az édes levendula illatra...addig érdemes!
Legyen ez a blog...a lélek tükre! Hiszen, mindig is arra törekszem, hogy a munkáimban a lelkem is benne legyen!
Várlak benneteket , szívem minden szeretetével! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails