2008. augusztus 8., péntek

Csomagot kaptam!!!

Képzeljétek! Ma délután értesítőt találtam a postaládánkban. Csomagom érkezett, méghozzá egy nagyon kedves blogolós barátnémtól, Babootól kaptam PIF- meglepetést!

Csuda aranyos ajándékokkal lepett meg! Olyan édes kis szettet állított össze, hogy csak ámultam! Kaptam egy csodás nesszeszert, isteni pihe-puhát! Egy csodás kis ollóőrt, - már rá is tettem a kézimunka-ollómat! Nagyon tetszik! Volt még benne egy picurka dobozka, ami telis-teli volt csini gombokkal. Aztán találtam benne még egy kis zsákocskát kamilla felirattal hímezve ,benne kamilla-virággal. Nagyon finom az illata!

Baboo annyira figyelmes volt, hogy még a lányokat is meglepte egy nagy tábla fincsi csokival, (amiből már csak morzsák vannak...) és egy-egy tündéri karkötővel!

Nagyon szépen köszönöm Baboo, hogy ilyen hamar és ennyi mindennel megleptél! A lányokkal együtt sok puszit küldünk Neked!
Remélem, ha az én ajándékom is egyszer elér Hozzád, akkora örömet okoz majd Neked, mint amilyen örömet én éreztem ma délután! :D

6 megjegyzés:

baboo írta...

Drága Naomi, nagyon örülök neki, hogy a Lányok is élvezték a csomagot, és hogy Neked is tetszenek a kis csecse-becsék! használjátok/fogyasszátok őket egészséggel! sok puszi Nektek is! :)

Naomi írta...

Mégegyszer nagyon szépen köszönöm!!! :D

Lilang írta...

Csodás ajándékokat kaptál!
Mailom:
lilang kukac citromail.hu

Fairy írta...

Nagyon szépeket kaptál!

Fairy írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Naomi írta...

Köszi Lilang és neked is Zitania! Tényleg nagyon aranyosan összeállított csomagocska az enyém! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails