2008. szeptember 17., szerda

Egy kívánság teljesítve, egy pedig folyamatban...

Tegnap készült el ez a táska, egy olyan fiatal lánynak, aki imádja a zöld színt. Ajándék lesz, az anyukája szeretné meglepni vele. Látta a Meskán ezt a fazont, ott rózsaszínben. Kifejezett kívánságra lett zöld... Szerintem jó lett az összhatás, bár a színek elég élénkek! Vidám, szinte vibráló...!!! Belül a virágos anyagból kapott zsebet, zippzárral záródik.
Kívánom, hogy hordja majd boldogan az ünnepelt! :D





Narancs ágytakaró készülőben...


A másik dolog, amire a címben utaltam, ez az ágytakaró, aminek készítése folyamatban van. Egy kislány, sárga színű szobájába készül. Mérete: 130*200 cm lesz, blokkjai 20*20 cm-esek. Három féle narancs árnyalatot válogattam össze hozzá, egy sárga alapon narancs virágosat, egy narancs alapon sűrű virágosat és az egyszínű narancssárgát. Négyzetekből készül majd. A mintaválasztásnál a színekkel való játék adja majd meg a takaró egységét. Középről világossal idultam, aztán egyszínű négyzeteket raktam mellé, ezzel megtörve a virágos mintákat, majd újra a ritka mintás és végül pedig, szinte keretbe foglalja a sarkoknál a sűrű virágmintás anyagrész. Egyszínű keretet kap, és egyszínű narancs lesz a hátlapja is! A tűzés mintájáról még nem döntöttem, a sima átlós szerintem nem mutatna annyira jól a virágok mellett, a "kukacolás" -t még nem merem ekkora nagyságnál, nem megy még szépen, egyenletesen! A varrások melletti tűzésen még gondolkodom...és nagyon szívesen venném, ha szánnátok rám pár percet és adnátok erre ötletet!!! :D

Itt tartok most...négyzetek kiszabva, és sakkoztam tegnap este... (Távirányítóból nincs hiány, és még nincs is rajt az összes a képen, bocsi!!!)




Várom az ötleteiteket tűzés ügyben!!! Előre is köszi Mindenkinek!!! :D

10 megjegyzés:

Princi írta...

Ebből a sűrűbb virágos anyagból épp a múlt héten vettem én is türkizkék és narancs alapút is. Nagyon egyszerű, de annál szebb, érdekesebb mintát ad ki, ha körökkel tűzöd, négy négyzet alkot egy kört. Egy négyzettel eltolva indul a következő. Ha van freezer papírod, rávasalod a kört, körülvarrod, odébb teszed, stb. Képtáramban a babaszobás albumban járóka alja takaró így készült. Bár nem igazán jól látszik, de a világos szineknél igen. Kockás papíron ki is próbálhatod. Ez gyorsabb, mint figurákat varrni.

Edige írta...

Szuper lett a táska és a takaró is ígéretesen alakul. Én a varrás mentén tűzném, de Princi ötlete is jónak tűnik.

Naomi írta...

Köszi Princi az ötletet, nagyon tetszik! :D

Naomi írta...

Köszi Edige!
Igen, nekem is tetszik Princi ötlete is, de lehet, hogy az egyszerűbb, általad is írt tűzés mellett döntök! Még nem tudom...!

Puszi az ötletért! :D

Lilang írta...

Imádom azt a zöld anyagot amiből a táska készült. Szerintem örömmel fogja majd hordani a kis gazdája.
Tűzés ügyben. Fehér cérna és szép nagy virágok. Szerintem.....

Naomi írta...

Köszi Lilang!

Igen..igen! A nagy virágokon én is erősen gondolkodom! :D

Naomi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Lilang írta...

Nagyon egyforma az ízlésünk :D

Naomi írta...

Ez már nekem is feltűnt!!! :D

Ibcsy írta...

Nagyon tetszik a táska. A formája, a színe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails