2009. május 4., hétfő

A hosszú hétvége krónikája...

Péntek reggel borult, hideg, szeles időre ébredtünk. Mivel terveinkben,három csodás nap szerepelt, amit együtt tölthetünk, ezért optimistán, - természetesen egy halom meleg ruhával - de útnak indultunk.
Odin legidősebb fia Thor, a viharok, mennydörgés, eső és az időjárás istene, nem igazán foglalkozott azzal, hogy mi a szabadban szeretnénk tölteni ezt a pár napot...!
Végül is azért nem panaszkodhatunk...pénteken szélben,de eső nélkül sikerült javítgatni, festeni, takarítani!
Szombaton viszont, amikor már pihenhettünk volna,akkor esett. Kisebb megszakításokkal, de szinte egész nap! :o(Mondanom sem kell mekkora kihívást jelent ilyenkor bent tartani a lurkókat! Előkerült a társasjáték, a kártya, puzzle, kirakó, színesceruza...azért pici horgolás is belefért a játék mellett! :o)

Készültek a poncsó blokkok!
Délután volt pár óra, amit kint tölthettünk. Grillenztünk!!! Ínycsiklandó finomságokat! :o)Este lesétáltunk a partra, és a csodás naplementét lencsevégre kaptuk...! :o))Vasárnap reggel napsütésre ébredtünk, úgyhogy irány a part! Készítettünk még pár képet, hogy feltöltődhessünk, ha itthon nézegetjük...! :o)
Délután fájó szívvel indultunk haza...hiszen a nap gyönyörűen, melegen sütött, és annak ellenére, hogy az idő miatt nem sikerült tökéletesre ez a hétvége, azért együtt voltunk! Ez mindenért kárpótol!!! :o)
6 megjegyzés:

Jucus írta...

De szép képeket csináltatok! Az a naplemente...! Tényleg olyan jó kirándulás után visszanézegetni a képeket!
Szép színekben készülnek a poncsó "alkatrészek"!:o)

Edige írta...

A képeket nézve igazán tartalmas hétvégétek volt.

Naomi írta...

Köszi Jucus! Túlnyomó részben Apa a fotós nálunk!...azért én is fényképeztem! :o)

Naomi írta...

Igazad van, Edige! Az volt! Próbáltuk kihasználni minden percét, hogy jól érezzük magunkat!

KicsiKató írta...

Nekem az esős képeitek is tetszenek:))) Na de a grill??? Könyörgöm, szabad ilyet tenni a blogolvasó közönséggel??? Éhen pusztulok, ehhez képest a szendvicsem és az ebédem nem tűnik túl étvágygerjesztőnek:)) Hétvégén én is felnyársalok pár húst a hatásotokra:)))

Naomi írta...

Édes vagy, Kató! Hidd el semmiféle rossz szándékom nem volt a grillezett falatokkal...!!! :O)))
...de ha mégis felcsigáztalak akkor elárulom, hogy miből is készült: tűztem rá pulykamellből falatkákat, gombát, virslit, patisszon karikákat és padlizsán korongokat, pár burgonya kockát, és hogy ne legyen túl "egészséges" egy-kettő szalonna kocka is került rá!!! :o)))
Fincsi pácban állt a pulykamell egy-két órát. Miután rákerültek a pálcákra, a páccal megkentem a kenyereket és megpirítottam a grillen! Isteni volt!!!! :o)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails