2009. december 27., vasárnap

Ajándékok...

Remélem, Nektek is szeretetben, békésen teltek az Ünnepek. Nem árulok el titkot, ha azt mondom, nekem a Karácsony a kedvenc ünnepem!
Sokat készülünk rá a lányokkal, díszítgetjük a lakást, sütiket sütünk, habcsókot, mézikéket,- abban már ők is tudnak segíteni - számoljuk a napokat mikor jön el a Szent este! Idén is így történt...
Már együtt díszítjük a fát, abban is segítenek. A "titkot" még őrizzük, bár Mesiben már felesek az érzések. Beszélgettünk esténként, válaszoltunk a kérdéseire, elfogadta a válaszainkat, de kételyek azért maradtak benne. Azt viszont megígérte, hogy a titkot őrizzük Ancsi előtt!
Összefoglalva...gyönyörű volt ez a pár nap! :o)

Szeretném megmutatni,- amit eddig nem tehettem, hiszen Anyukám olvassa a blogomat, hogy, mit készítettem neki idén Karácsonyra!

Ő, imád kötni! Gyönyörű pulcsikat kötött már a lányoknak, de talán nem sértődik meg ha leírom, hogy csak akkor üzi e hobbyt, ha igazán ráhangolódik, főleg télen...
A kötőtűinek pedig nem volt eddig állandó helye. Innen jött az ötlet, hogy varrok egy kötőtű-tartót!
...megraktam sok-sok méretű kötőtűvel, segédtűkkel!
Nagyon-nagyon örült neki!!! :o) ...és ez olyan, de olyan jó érzés!!!...kinyitva...két sorban tettem rá zsebeket, hogy minél több beleférjen! :o)
Drága jó Nagypapámnak pedig ezt a papucskát horgoltam! Arra gondolva, hogy tévé nézésnél folyton fázik szegénykém, így talán a lábainak jól esik majd a puha melegség...!

3 megjegyzés:

Emőke írta...

Nagyon tetszik ez a tartó! Otletes. De a papucs sem semmi. Ugyes vagy!

Amanda írta...

Nagyon szép és praktikus ajándékokat készítettél. Mindkettő nagyon szép munka!

Abile írta...

Ezek a legszebb ajándékok! Amelyek személyre szólóak! Szívetmelengető!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails