2010. július 25., vasárnap

Puding maci

...aki éjjel kettőkor mozgatta meg először mancsait, és boldogan ébredezett, amikor mindenki békésen durmolt körülötte...
...aki azért igyekezett elkészülni, mert hosszú útra indul és nemes feladat vár rá...
...akinek vigyázó szemeit kicsi lánykáimon kell tartania, egy egész hétig...

Egy gyors fotó reggel...az eső esik, Ő pudingsága pedig, a levendula kosárnak támaszkodva pózol. Egy sálat azért dobott magára, ki tudja milyen idő ígérkezik...!:o)




Mesi és Ancsi most először lesznek ilyen hosszú időre és ilyen messze Tőlünk. Nyaralni mentek, a Papival és a Mamival az ország túlsó csücskébe! Még csak most mentek el, de már hiányoznak...!

Érezzétek jól magatokat Csibék!!! :o)


8 megjegyzés:

Ibcsy írta...

Nagggyon édes!:-)

Meli írta...

Jujj de helyes lett. Nagyon ügyes vagy. Tudtam én, hogy szépet fogsz alkotni... majd de szeretnék én is Naomi féle horgolt szépséget
puszilunk

Naomi írta...

Köszi Ibcsy! :o)

Naomi írta...

Örülök, Meli, hogy tetszik a mackó! :o)

nöné írta...

Tüneményesen aranyos a maci! Hasznos időtöltéseket kívánok Neked erre a rövid gyermekmentes időszakra! És meglásd, sitty-sutty eltelik ez a néhány nap.

Abile írta...

Nagyon édes kis mackót készítettél... Valóban nem könnyű időnként kicsit távolabb engedi a gyerkőceinket... de előbb-utóbb eljön az az idő is... És most kicsit kettecskén lehettek Apával, az is nagyon jó tud lenni :o)

Naomi írta...

Köszönöm, drága Nöné! ...igyekszem!

Naomi írta...

Örülök, hogy tetszik a macika, Abile! ...tudom, hogy igazad van...de hiányoznak...és igazából már a második nap vagyok itthon egyedül, és nem találom a helyem...de Apát azért nagyon várom este! :o))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails