2010. november 25., csütörtök

Fahéj...és szegfűszeg...

Fahéj és szegfűszeg illat terjeng a lakásban...hmmm...imádom! :)
Illat zsákocskákat varrtam...egyenlőre két félét...A viles-en kívül 5-6 szegfűszeget is szórtam a fehér-arany csillagos mintájú zsákokba...A másik, karácsonyi mintás, apró zsákok belsejében, pedig fahéj rudak lapulnak a viles között...:)Tervben van még...ánizs...szárított, reszelt narancshéj...és sült alma illatokban... :))

Kellemes készülődést Nektek...már csak pár nap, és Advent! :)


6 megjegyzés:

VasS Mónika írta...

Kedves Noémi!

Egészen egy hullámhosszon működünk! Képzeld el én meg a karácsonyi díszekbe töltögettem ánizst! Nem írtál vissza meskára, remélem csak azért mert nagyon sok a dolgod, aminek nagyon örülök! A diadalmenet szót abszolút pozitív értelemben írtam, remélem nem értetted félre. Olyan jó látni a szép dolgaidat és azt is, hogy az emberek szeretik a kézzel és szeretettel készült dolgokat! Egy kérdés a végére: biztos, hogy a szárított narancshéj nem romlik meg idővel? Én aszaltam egyik éven, de következő évben már nem tudtam használni, mert maradt némi nedvesség benne, ami romlásba döntötte.

További eredményes napokat, sok-sok megrendelőt és szeretetteli adventet kívánok!

Móni (swallowji)

Naomi írta...

Drága Mónika!

Ne haragudj, kérlek! ...de annyira sokat dolgozom mostanában...és próbálok mindenki levelére is válaszolni...bocsi, hogy kimaradtál! :) Tényleg, ne haragudj...olvastam, és nagyon jól estek a soraid...és persze,hogy nem értettem félre...örültem, örülök neki...! :))
A szárított narancshéj, nem itthon "gyártott"...pontosan ezért,amit írtál! Fűszerként vettem, szuper száraz, úgyhogy nem lesz vele gond, de az illata az valami varázslatos! :)

Neked is sok-sok vásárlót, meghitt készülődést kívánok az Advent napjaira!

Puszi:Noémi

VasS Mónika írta...

:o):o):o)

Naomi írta...

Puszi Mónika!!! :)))

Aradi Mónika írta...

Annyira szép:) Most találtam a blogodra. Egyszerűen nem tudok betelni vele:)

Naomi írta...

Nagyon köszönöm, kedves Mónika! :)
Üdvözöllek, nálam... :)) Kellemes nézelődést Neked...és várlak szeretettel máskor is! :)
Szép napot!

Noémi - Naomi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails