2011. február 14., hétfő

Szeretetnap...! :)

A szeretet hullám, ami végigsöpör mindenkin ezen a napon, még mindig nagyon megosztó az emberek között...de valljuk be őszintén, hogy mindenki foglalkozik vele...Ki így, ki úgy! Tudjátok, illetve aki rendszeresen látogat ide hozzám, és olvassa a soraimat, ismer már annyira, hogy a romantika, nekem lételemem...Megszépíti a mindennapokat, ...már a gondolata is...ösztönösen árad belőlem..de azért, mert ez a mai a Szeretet nap, nem tudok jobban szeretni, mint eddig! Inkább őrzöm az érzést..és ápolgatom, és táplálom ezt a tüzet...mindig! :)
Én így érzem!...és Ti?

Találtam egy nagyon jó fotót, régen, valahol a neten...sajnos már nem emlékszem a pontos forrásra...de már akkor is megfogott! ...és úgy gondolom, hogy passzol ehhez a naphoz, és az egész napi hangulatomhoz is...Olyan nagyon sokat mondd nekem ez a fotó. Hangulat van....Minden rajta van, ami a tökéletes harmóniához hozzájárul a mindennapokban. Egy jó könyv, egy jegyzet, ahova leírhatom ötleteimet, vagy akár apró üzeneteket, amivel egy szürke hétköznapot is ki lehet színezni...egy jó kávé, ami mellett jól esik suttogni..és ehhez az összhanghoz ott a szív, ami nélkül nincs igazi harmónia. ...és ebből az összhangból, szinte kiemelkedik a SZÍV! Csupa nagy betűvel...színes, szinte dobban...és "mindent" jelent...

Most, hogy újra végigolvastam ezeket a gondolatokat, rájöttem, hogy teljes kettősséget tükröz...Tulajdonképpen fontos ez a nap...de az év, összes napja az! :)2 megjegyzés:

KisVirág írta...

A nap fontos, de valóban csak ezen a napon kell különösen figyelni a másikra? Nem. Szerintem nem is kell belőle akkora ügyet csinálni. Egy kis figyelmesség, plusz figyelmesség jól eshet, akár mondjuk egy nőnapon. Hiszen a nő nem csak akkor nő...de igazad van, a romantikát ne add alább! Az kell, ebben a sűrű, kemény és nehéz világban nagyon is kell annak könnyedsége, finomsága és érzékisége! A kép nagyon jó! A szürkében jól mutat a színes! :)

Naomi írta...

Köszönöm, hogy írtál..!Őszintén szólva, arra gondoltam, hogy ez a pár gondolat, többeket megmozgat majd...
...de nem baj...nagyon örülök a soraidnak! :)
Igen...a romantika.. nagyon fontos az életemben...Kell, mert könnyebb ezzel az érzéssel együtt élni, mint nélküle...szebb, simogatóbb, finomabb...törődőbb és még sorolhatnám...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails