2011. március 31., csütörtök

Újra itt...újra Veletek! :)

Először is szeretném megköszönni a sok kedves levelet, üzenetet, amiben hogylétem felől érdeklődtetek! :) Távollétem oka, nem más, mint munka...Csodálatos és egyben fárasztó hetek állnak mögöttem...és hál' Istennek előttem is...:)
Már az előkészületek is izgalommal teliek voltak...anyagokat válogattam, a minőséget előtérbe helyezve...de a stílus jegyeket sem hanyagolva...Tervezgettem, tapintottam...éreztem...és készre álmodtam a megrendelt munkákat...Aztán jött a szabás-varrás...Nagyon élveztem...igaz, el is fáradtam...mert, elég rövid határidővel írtam alá a megrendelést..de végül is sikerült elkészülnöm mindennel. :)

Az előző bejegyzésben, a rólam készült interjúban olvashattátok, hogy egy németországi megrendelésen dolgozom...Ennyi minden készült...beszéljenek helyettem a fotók...:)

Gyönyörű, romantikus szövetből, egy stílusban, de különböző hangulattal készültek ezek a bambusz fülű táskák...Francia pamutvászonból...a futkosós hétköznapokra..Hajtogatott hátizsákok..a tavasz színeiben...Pamutvászon koszorúk, horgolt virágokkal...Színes fonalból készült kopogtatók csipkevirágokkal...Levendulával töltött szívecskék, csipkevirággal...Pöttöm levendula tündérkék szárnyukban levendulát hordozva...Horgolt kulcstartók...csillogva a tavaszi színekben...Tűpárnák több variációban...karikára erősített, szalagos tűpárnák, fotel alakú tűpárnák, és az elmaradhatatlan tűpárna cipellő...Csésze neszesszerek, pici mágneszárral...Pénztárcák, a romantikus táskák anyagaiból...Varrókosár a kedvenc színemben...lilában...lila gyöngyös füllel...és kis tűpárnával...Apró rózsamintás varrókosár..csontszínű gyöngyös füllel...és hozzá is tartozott kis tűpárna......és végül, de nem utolsó sorban had mutassam be Nektek a két levendula nővérkét...Levendula Lénát és Levendula Lillát..! :) Szárnyukban ők is levendulát hordoznak...és szórják az illatot, amerre csak repülnek...:)
Ezekkel a szívemnek nagyon kedves munkáimmal töltöttem az elmúlt napokat...sőt heteket...:) Úgy érzem, mindegyikbe sikerült belecsempésznem egy kis "Noémis" apróságot...az anyagok stílusát és színvilágát illetően...és érezhető rajtuk, hogy szívvel-lélekkel készültek! :)

19 megjegyzés:

VasS Mónika írta...

Azt a nemjóját.... lélegzet elállító ez a lendület! Küldj egy picit nekem is! Minden nagyon szép lett, az anyagok is csodásak!!! Gratulálok, csak így tovább!

dióhéj írta...

hűűűűű!
gyönyörűek!

tipikos írta...

Annyira JÓÓÓÓÓÓÓÓÓK!

nöné írta...

Nagyon sokat és nagyon szépeket alkottál! Bizonyára minden egyes darabbal elégedett lesz a leendő tulajdonosa. Nem ártana picit pihenned ez után a nagy hajtás után!

bruercsi írta...

Drágám! Ez hihetetlen! Tudtam, hogy nagyon dolgozol és, hogy sokat, de ennyit még fotózni se kevés!! Mind gyönyörű és bájos, Naomis! Kedvencem a teltkarcsú levendula levendula tündér (a képen jobb oldalt álló)! Pihenhetsz már? Egy picit?

Mamis írta...

Gyönyörűeket alkottál!!!

mmama írta...

Ez rengeteg munka , sokat dolgoztál !
Kívánok hozzá sok vásárlót !

Szilvia írta...

Még a lélegzetem is elállt, olyan gyönyörű ez a kompozíció! Nagyon, nagyon, nagyon Noémisek!

Tündérlátta írta...

ez aztán a termés!! És mindegyik meseszép!!

L.Julcsi írta...

Gratulálok!Szépségeseket varrtál!

Dia írta...

Noémi, csak ámulok és bámulok, hogy mennyi mennyi gyönyörűség jött ki a kezeid alól!!! Nem is jutok szóhoz... :-) Nagyon gyönyörű minden, de a lila varrókosár a kedvencem! :-)

Mammka írta...

Gratulálok és én is kérek egy picinykét a lendületedből! Még a munkahelyi 8 óra után jól jönne otthonra is....
Az a levendulás anyag....Hűűűűűűű!Itthon lehet ilyet kapni????
Sok sikert továbbra is!

Nelli írta...

Nagyon szépek!A levendulás táska és pénztárca a kedvencem, no meg a lila varrókosár!:-)Ügyes vagy nagyon!Azért kicsit pihizz is!

Nyitnikék írta...

Nem csodálom, hogy nem blogoltál, a munkáid mindig gyönyörködtetnek, a varrókosarak különösen tetszenek, ha nem haragszol, nekem a nem lila jobban tetszik, közelebb áll hozzám a színvilága. Jók ezek a nagy munkák, ilyenkor ömlesztve kapjuk a szebbnél szebb képeket...

szaberka65 írta...

Őrület, miket dolgoztál össze!!! Hadd küldjek én is Neked egy jó szót Eszter játékában!

amison írta...

köszönöm a munkadat meg egyszer!!

Naomi írta...

Nagyon szépen köszönök Lányok, minden kedves, dicsérő szót! Nagyon jól esik...Valóban elfáradtam...:)...most töltődöm...de azért már varrogatok, hiszen még elég sok mindennek tartozom...igyekszem pótolni..és ezúton is köszönöm a türelmetek! :)

Szép reggelt! :)

Névtelen írta...

Fantasztikusak!! De legjobban a fotel tűpárna nyűgözött le:)

Jutus írta...

Le a kalappal előtted,rengeteg gyönyörűség!!!:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails