2011. július 29., péntek

Baba-szett...készen! :)

Elmaradásaimat szeretném pótolni...egyszerűen nem tudtam ideérni...és megmutatni Nektek a baba-szettet...és sok apróságot sem, ami készült az elmúlt héten, a napokban..úgyhogy most folyamatosan pótolom...:)

Kezdem is a mostanság legnagyobb munkával...:)

Niki kicsi lánykájának, Hanga Zsolnának készült az ágyikójába, ez a baba-szett.... aki még élvezi a pocaklakók csodás világát! ♥ Hatalmas szeretettel várják Őt, a mi kis világunkban...és boldog vagyok, hogy a várakozás pillanatainak - ily módon - de részese lehetek...♥Nagyon sok szeretettel öltögettem..minden pici öltését...♥ Talán Niki, ha kézbe fogod...érzed is majd..♥ Kívánok nagyon sok egészséget boldogságot Nektek! :)

...és akkor jöjjenek a fotók...:)

...a takaró......a kis meglepi mackó már bebújt a takaró alá...:)...pánácskával..rácsvédőve​l......Mackó lány a sarokba állt! ...pedig nem volt rossz...:)...a párnácska......Hangusnak készült...:)...takaró belső......rácsvédő......mackós, párnis, rácsvédős, lepedős...:)...így együtt...Időközben, már odaért Nikiékhez a csomag! :) ...és a helyén, a kis ágyikóban várja Hangust, aki hamarosan kopogtat a nagy Világ kapuján...:)


7 megjegyzés:

Kata írta...

Meseszép lett!!!

Murphy írta...

Nagyon szép! :) Én is épp egy babatakarón töröm a fejem, persze ennél sokkal egyszerűbbet tűzök ki célul, mivel még soha nem csináltam ilyet. Tudsz nekem segíteni? A szegélyt elképzelésem sincs, hogy kell felvarrni. :)

Naomi írta...

Persze, hogy segítek Murphy! Írnál egy email-t? ...és amiben csak tudok szívesen segítek! :)

Naomi írta...

Nagyon szépen köszönöm Kata! :)

Murphy írta...

Írtam :) előre is köszi

nöné írta...

Csodaszép ágyikó várja a kicsi lányt!

Любонька írta...

Браво!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails