2013. június 29., szombat

Varázslat...

Hiszek benne...Létezik...:)
Pár hete anyagbeszerző körúton jártam. Akkor pillantottam meg...teljesen véletlen ezt a két gyönyörűséges anyagot!  A szövése...a minta...a stílus...szerelembe estem..megint! Csak mintadarab volt belőle...és nem is volt kérdés, hogy ezekből nekem kell!!! :)
Gyönyörű szövésű, csodás tapintású anyagok...Imádom az illatukat...a tapintásukat...csak úgy végig simizni ..nagyon jó érzés! Megérkezett...itthon volt, és napokig csak nézegettem...pedig már az első találkozásunkor tudtam, mi is lesz belőlük! :) ...de mégis annyira jó volt gyönyörködni...:)
 Végül is "belevágtam" ! 

Elsőre neszesszereket szabtam ki belőlük, egész nagyokat.. Próbáltam kiragadni egy-egy mintát, nehéz volt a választás, mert az egész anyag mesés...Így a minta adta a méretet...egy igazi, kényelmesen pakolható neszesszer lett belőle. Magassága révén parfüm, smink cucc is kaphat benne helyet...Az antik bronz csatos zárat pedig szinte kívánták, sőt elvárták...ez rakta fel az i-re a pontot! :)
Nincs sok az anyagokból...de minden darabját fel fogom használni...:) 
Legközelebb táskát szabok...már kezd összeállni a fejemben a kép..:) ...de addig is mutatom a két neszit...:) Hogy tetszenek? 
 

2 megjegyzés:

Judit írta...

Tökéletesen megértem a szerelembe esésedet, egyszerűen gyönyörű az az anyag és ami készült belőle, az is!
Gratulálok! Igényes, ízléses, mint mindig :)

Naomi írta...

Nagyon szépen köszönöm, Judit! Igazán örülök, hogy így érzed, látod! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails