2008. július 8., kedd

Bent Creek SAL - Július

Készen vagyok az édes, énekes kismadarakkal... Aranyos volt ez a júliusi minta, szerettem nagyon hímezni. Mégis valahol sikerült elszámolnom, és így akaratlanul is, de egyedivé tettem!
Ha már a mintán, akkor a színeken is változtattam egy picit. Ez az első minta, ami nem egyezik az eredetivel, de talán ettől válik igazán egyénivé! Pedig először fel akartam bontani az egészet és újra kezdeni, de a Párocskám le beszélt a dologról. Neki tetszik így is, és én is egyre jobban kezdek megbarátkozni vele! Szóval egyenlőre hagyom! ...Aztán még meglátom! Végül is nem lett rossz a végeredmény!

...egy teljes képet is felteszek az eddigi hónapokról...valószínű ez volt az utolsó, ami így egyben fotózni tudtam...Bocsi, de jobb képet nem tudtam csinálni!

Szép délutánt Nektek!

6 megjegyzés:

baboo írta...

Szerintem is nagyon aranyos, és ahogy több blogon is nézegettem ezeket a hímzéseket, ezekben pont az a pláne, hogy ugyanazon mintából kis apróságokkal ki hogy tudja egyedivé tenni a sajátját! Szóval igaza van a Párodnak, a világért se bontsd le! :)

Lilang írta...

Abszolut szupik ezek a kék kis madárkák :)
Nem létszik az elszámolás :)
Szerintem se bontsd vissza.
A szín is szuper.
Egyre jobban tetszik ez a Bent Creek SAL.

Naomi írta...

Köszi Baboo! Tényleg nagyon jók ezek a közös hímzések, hihetetlen ösztönző erővel bírnak!!!
Örülök, hogy szerinted sem szükséges a minta felbontása... :D

Naomi írta...

Aranyos vagy, Lilang, hogy így gondolod...Egyre inkább erősödik bennem a döntés, hogy a madárkák maradnak...! :D

Edige írta...

Hát persze, hogy maradnak... A minta azért van, hogy a fő vonalat kijelölje, mi pedig azért, hogy egyedivé tegyük a saját elképzeléseink és ízlésünk szerint. ... és ez így jó!

Naomi írta...

Édes vagy, Edit, hogy így gondolod!!! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails