2008. október 17., péntek

Hajtogatott hátizsák - nőcis változat

Ezt a nőies színvilágú hátizsákot olyan hölgyeknek tudom elképzelni, akik szeretik a vidámságot, szeretik igazi nőnek érezni magukat, szeretik a kiváló minőségű anyagból készült kiegészítőket, olyat, mint ez a rendhagyó formájú hátizsák.Sötétlilás alapon mályva és rózsaszín virágmintás amerikai patchwork vászonból készült ez a darab. Varrtam már ebből az anyagból, talán emlékeztek rá, a pillangós táskámat, ha mégsem itt megnézhetitek. Azért vettem elő újra, mert egyszerűen imádom!!! Azt hiszem ez az anyag is szerelem...olyan jól esik ránézni! :o)

Flízzel béleltem és gyönyörű színátmenetes cérnával tűztem. A tartása ezáltal tökéletes.A kis csizma, nemcsak a zippzár működését segíti, hanem nagyszerű kiegészítője is a hátizsáknak. Azt hiszem ,ezzel a kiegészítővel méginkább "csajos" formát öltött.


Méretei: 35 cm magas, és 22 cm mély.
A vállpánt, ami díszítő tűzést kapott 67 cm hosszú.
A kis csizma pedig 15 cm, flízzel tömött és szatén szalaggal rögzítettem a zippzárhoz.

Méreteit nézve nem túl nagy, de a mindennapos apróságok, tökéletesen elférnek benne.
Szívből kívánom, hogy majdani viselője olyan boldogan hordja majd, amilyen örömmel én varrtam!!! :o)

8 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Hogy ez a csizma mekkora ötlet!!!

Gondolom megy a Meskába ez is, azt tanácsolnám, próbálj meg egy olyan fotót készíteni, ahol nagyon szembetűnő a csizma, mert így eléggé megbújik mindegyik képen! Csak hogy minden potenciális vevőd jól lássa ezt a különlegességet!

Lilang írta...

Bírom a csizmádat! :D

baboo írta...

huh, nagyon röstellem magam, hogy másfél hét is eltelt már, mióta itt jártam, de vége most "beszabadulhattam" Hozzád! :)
Egyszerűen meseszép dolgokat alkotsz, csak ámulok, hogy mennyi kis csoda kerül ki a kezeid közül, és egyben szomorkodok, hogy mostanság nincs időm ilyesmire. bár ha nagyon szeretném, biztos lenne, csak amikor végre végzek a mindennapok kötelességeivel, már szemernyi erőm sincs alkotni. De ez nem így lesz a jövőhéttől, mert az anyagok közé csapok! :) na puszi Neked, és további szép és termékeny őszi, napsütéses napokat!

Ibcsy írta...

Ez is nagyon szép lett!

Naomi írta...

Köszi Kató az ötletet, rakom is fel az új képet, ahol jól látszik a csizmácska! :o)

Naomi írta...

Köszi Lilang! :o)

Naomi írta...

Semmi baj Baboo, hogy nem jöttél, biztosan nyomós oka volt, de én azért éreztem, hogy lélekben itt voltál! :o)

Naomi írta...

Köszi szépen, Ibcsy! :o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails