2008. október 27., hétfő

Kipécézve...

Kipézéztetek, és pont heten! Nevezetesen: Marianna, Csigi, Kicsikató, Foltosvirág, Beszand, Hokata és Lilang!
No, hát! Akkor lássuk a kötelezettségeket!

1. Ki kell tenni a blogban annak a személynek a linkjét, aki játékba hívott.
2. Önmagamról kell megosztanom 7 dolgot.
3. Szintén 7 embert nekem is játékba kell hívnom.

Lássuk csak:

1. Életem egyik legjobb döntése az volt, amikor is 8 évvel ezelőtt bementem egy helyi Társkereső irodához, ahol megtaláltam életem Párját!!!

2. A fentiekhez kellett nagyon a kitartásom! Rengeteg embert megismertem, volt akit egy mondat erejéig, volt akire csak ránéztem, volt aki egész szimpatikus volt, de mégsem az Igazi! Most lehet, hogy többen megbotránkoztok azon, amit írok, de összesen 46 emberrel hozott ily módon össze a sors, mire 47-nek megtaláltuk egymást a Párommal, akivel azóta is szeretetben, boldogságban élünk, nagyon szoros kötelék fűz bennünket egymáshoz!
...és ha két ember ennyire úgy érzi, hogy ők összetartoznak, mi lehet más, ami még csodálatosabbá, teljesebbé teheti az életüket, mint a gyermek. E kérdésben is elég nagyfokú kitartásra volt szükség, hogy megérkezzen hozzánk a gólya. Emesém születése után pedig kizártnak tartották az orvosok, hogy születhet még gyermekem, és mégis megtörtént a csoda!!! Több, mint négy év után kopogtatott Anna!
Ők hárman az életem értelmei! ...és ezek nem csak nagy szavak...ahogyan írom ezeket a sorokat örömkönnyek potyognak...

3. Ennyi jó ellenére, mégsem vagyok kibékülve magammal. Örök a harc a kilók ellen...

4. A hobbym, az életem nagyon fontos része. Hosszú út vezetett el a textilekig. Számtalan mást, szinte mindent, amit a hobby boltok ajánlanak kipróbáltam, és csak azután "nőttem fel" a textilekhez. Imádom őket, a tapintásukat, az illatukat, az érintésüket, azt az isteni érzést, amikor valami elkészül, és én varrtam: Nagyon jó!!! :o)
Itt is meg kell, hogy említsem a kis családomat, hiszen Apa nagyon sok mindent átvállal, hogy varrhassak kedvemre, és ezeket az órákat a lányok is nagyon jól tolerálják!

5. Káros szenvedélyem nincs, illetve egy mégis! A kávé, de instant változatban. Hozzátartozik a reggelekhez, imádok hosszan, kávét kortyolgatva felébredni!

6. Kényesen ügyelek a pontosságra. Szerintem nagyon nagy udvariatlanság nem betartani! ...szerintem egy nő is legyen pontos!

7. Tiniként kezdett feléledni bennem a versek és idézetek szeretete. Azóta szép kis gyűjteményt sikerült összeszednem belőlük. A mai napig gyarapdnak...


Hát...ennyi fért bele a 7 dologba, amit igazán fontosnak tartok az életemben, és talán egy picit jobban megismerhettetek általuk.

Ha megbocsáttotok, én már nem igazán tudnák 7 embert felsorolni, az én blogolvasóim, kedves virtuális barátnőim közül, hiszen a körforgás talán "utolsó mohikánjaként" sikerült eleget tennem a kipécézés kötelezettségeinek! :o)

4 megjegyzés:

Bea írta...

Szia!
Most olvastam, hogy szereted az idézeteket!
Az Alexandra könyvesboltban (bizti van máshol is) láttam Paulo Coelho Kihívás 2009 c. "könyvét", ami igazából naptár, képekkel és idézetek sokaságával! Szuper!Remélem sikerült újat mondanom:))

Naomi írta...

Köszi Bea! Feltétlen belelapozok majd! :o)

Princi írta...

Nagyra becsülöm, hogy leírtad a párválasztásod módját és történetét és főleg a kitartásodat hozzá! Ennél már csak az lett volna mesésebb, ha az 50. lett volna az Igazi :)!Nagyon szépek a gyerekeid és nagyon boldog lehetsz, hogy még alkotni is engednek szeretteid. Kívánom, hogy mindig is így legyen!

Naomi írta...

Köszönöm szépen Princi, a szép gondolatokat! Jól estek nagyon! :o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails