2008. december 2., kedd

Meglepetés Baboonak...Tegnap egy újabb PIF-meglepetés csomagocskám ért célba! Nagyon nagy szeretettel készítettem, egy nagyon kedves blogoló barátnőmnek, Baboonak!!!
Utólagos engedélyével teszem fel a csomagolás előtt készült fotókat, az Ő blogján hétvégén láthatjátok.Ehhez a kis hajtogatott hátizsákhoz, piros kordot és rózsaszín, apró virágos kord anyagot használtam. Nagyon örülök, hogy Baboo szívéhez közel álló színvilágot sikerült választanom. Színátmenetes cérnával tűztem, és egy kifordított applikációval készült madárkát varrtam rá díszítésként. A madárka egy faágon csücsül, az ágakon piros és rózsaszín csipkebogyók díszelegnek, fagyöngyből! A vállpánt-résznél, a varrás eltakarását, egy jo-jo virággal oldottam meg, aminek a közepét szintén piros fagyöngyök teszik teljessé!

Édes, kis Baboo! Kívánom, hogy használd örömmel és boldogan ezt a hátizsákot, nagyon sok szeretettel készítettem Neked! A benne lévő apróságokból pedig alkoss valami igazán "Baboo-sat"!!!

Örülök, hogy ajándékozhattam Neked! :o)

12 megjegyzés:

Ibcsy írta...

Nem csoda, hogy örült Baboo. Ez a táska gyönyörű!

Naomi írta...

Köszi Ibcsy!
Nagyon bíztam benne, hogy tetszik majd neki! :o)

nöné írta...

Noémi! Nagyon szépet alkottál a Lánykámnak!

Naomi írta...

Örülök, hogy Neked is tetszik, Nöné! Remélem, a Kislánykád is örömmel viseli majd! :o)

baboo írta...

De még milyen örömmel! :) ma már meg is sétáltattam, szerencsét is hozott a vizsgámhoz, és a csoporttársaim meg is kérdezték, hol lehet ilyet venni, amire az volt a válasz, hogy ilyenem bizony csak nekem van, ez egyedi gyönyörűség! szóval már nem tudom, hanyadjára, de nagyon-nagyon köszönöm! :)

Naomi írta...

Örülök, hogy örülsz Baboo! :o)

bruercsi írta...

Nagyon szép és ötletes! Nagyon szép színkombináció... és a gyöngyök is szépek. Hol kaptál ilyen szép mintás kordot? Én mindenhol csak vagy a flitterest vagy gyerekmintást látok, ilyen kis virágost sehol!

Edige írta...

Gyönyörű lett, és amint olvasom teljes a siker! Gratulálok!

Bea írta...

Nagyon szép lett! Nem csoda, hogy örül a gazdája!

Naomi írta...

Köszi Bruercsi!

A virágmintás kord anyagot egy teljesen egyszerű méteráruban vettem, itt Kaposváron. Gyönyörű függönyanyagjaik is vannak... :o)

Naomi írta...

Drága Edit!

Kívánságod szerint feltettem a képeket, de nagyon kíváncsi vagyok, Baboo "szemszögéből" hogy mutat majd a hátika!
Örülök neki, hogy Neked is tetszik! (Ez a mérce!!!) :o)

Naomi írta...

Köszi Bea! :o)
Boldog vagyok, hogy ekkora az öröm!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails