2009. február 16., hétfő

A postás, ma kétszer csengetett!!!

Fantasztikus napom van ma!!! Egymás után érnek az "örömök"! Képzeljétek ajándékokat kaptam!!! :o)

Az első meglepit már nagyon vártam, hiszen Kicsikató már jelezte, hogy útjára engedte a szitakötőt, amit a blogján meghírdetett játékon nyertem! Tovább nem kell várnom rá, hiszen ma reggel leszállt nálunk a gyönyörűséges, narancssárga kis szitakötő! Jól elfáradt, hiszen elég nagy utat tett meg...most pihen...közben megengedte, hogy lefotózzam, és megegyeztünk, hogy holnapra elég erőt gyűjt, hogy egy szuper kis helyet találjunk neki a lakásban, ahonnan szemmel tarthat mindent! :o)

Itt van Ő, a gyönyörűséges szitakötő!!! :o))Nagyon szépen köszönöm,drága Kicsikató!!! :o)


A második meglepetésre pedig egyáltalán nem számítottam! Hatalmas dobozt kaptam....!!! Egy-pár pillanatig csak nézegettem, aztán pedig, mint egy türelmetlen kis gyerek, úgy bontottam ki! Egyik ámulatból...a másikba estem! Mindenféle túlzás nélkül, potyogtak a könnyeim...A csodaszép ajándék látványától, és a kedves szavaktól, gondolatoktól egyaránt! Csak álltam és csodáltam!
Ide nézzetek mit kaptam...! :o)Nöné szerzett nekem ekkora meglepetést! Illetve nem csak nekem, hanem az egész kis családomnak! Nagyon nagy boldogságot szereztél, Nöné, köszönöm szépen! Elmondani sem tudom, mit érzek most...A lányok annyira örültek a pici nyuszikáknak, hogy egész este velük játszottak. Kuckót építettek nekik,vacsit főztek a nyusz-muszoknak, és mind a ketten vitték őket aludni...Megnéztük a blogodat, drága Nöné, a lánykáimmal közösen, mert kíváncsiak voltak arra az aranyos nénire, aki ilyen szép nyuszkókákat kötött ajándékba! :o)

Hatalmas meglepetést, örömet szereztél nekünk, Nöné! Nem tudom elégszer leírni köszönöm...köszönöm...köszönöm! :o)14 megjegyzés:

Clinique-Bogi írta...

Ez aztán igazi meglepi volt! Csodálatias. :-)

nöné írta...

Drága Noémi! Örülök, hogy örülsz! Még el sem kezdtem, már tudtam, hogy Neked készítek valami szépet, és a négy nap alatt, amíg készült, nagyon sokat gondoltam Rád. Örülök, hogy a Kislányoknak tetszenek ezek a kissé "ortopéd" nyuszikák. Nagy gonddal, de egyre fogyó türelemmel készültek. Hiába, én a nagy dolgokhoz jobban értek (alig vagyok nagyképű, ugye?)
Már kezdtem aggódni, hogy átvilágítás után valamelyik postásnéninek megtetszett a csomag tartalma, és azért nem érkezik meg Hozzád.
Nagy szívvel készítettem, viseld egészséggel!

mmama írta...

Ez csodálatos, és négy nap alatt ?
Motor van nöné ujjaiban ?

Igen nekem is szoktak félelmeim lenni a postával kapcsolatban , most szerencséd volt Noémi.
( Ibolyától bocsánat )

KicsiKató írta...

Azt a mindenségit... Ez aztán hatalmas meglepi lehetett:))))

Használd egészséggel:))))

Naomi írta...

Ugye, Bogi? Annyira örülök! :o))

Naomi írta...

Drága Nöné!

Hihetetlen, hogy négy nap alatt megkötötted ezt a szépséget!!! Ez fantasztikus! ...és olyan jó, hogy ez a gyönyörű kendő az enyém...!!! :O)))

Nagyon-nagyon szépen köszönöm!!!

Naomi írta...

Ugye milyen szép Mmama?!
Szerintem is fantasztikus gyorsasággal készítette el ezt a szépséget, Nöné!

...és nagyon örülök, hogy a posta most az én oldalamon állt!

Naomi írta...

Drága Kicsikató!

Nagyon-nagyon köszike az édes kis szitakötőt! Már megvan a helye, de még pihizik...úgyhogy reggel, ébredés után segítek a helyére repülni....! :o)

Köszi mégegyszer!

Melus írta...

gyönyörűek az ajándékaid:)

Naomi írta...

Köszönöm Melus! Ma reggel már fel is avattam a kendőt! Finom meleg, és gyönyörű!!! :o)

Jucus írta...

Csodaszép meglepiket kaptál! Szitakötőket amúgy is imádom, a kendőt pedig már megcsodáltam és nem győzöm nézni Nőné oldalán.
Gratula hozzá!

Melus írta...

írtam neked mailt 2-t:)
elhiszem h yoo meleg lehet:)
és épp milyen yookor jött szakad a hó:)
legjobbkor a legjobb ajándék:)

Naomi írta...

Igazad van Jucus! Nönének igazi arany keze van!!! :o)

Naomi írta...

Bocsi a késésért, Melus! Most válaszoltam az email-edre! :o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails