2009. április 20., hétfő

Kis madárkám

Tegnap este hímezni volt kedvem. Erre a picike madárkára esett a választásom...bevallom konkrét céllal. :o)Arra a gyönyörű, púder színű hímzővászonra hímeztem, amit Michelle-től kaptam, és Venus fonalakkal öltögettem.

Május első hetében lesz az egyik óvónénink és a daduskánk névnapja. Mindig saját készítésű ajándékkal köszöntjük őket. Arra gondoltam, hogy varrok két neszeszert. Az egyikre ezt a madárkát varrom majd rá, a másikra pedig azt a pirinyó virágos mintát, amit láthattatok pár hete! Hogy milyen formát öltenek, azt még nem döntöttem el, de már vannak terveim... :o)


12 megjegyzés:

Cicurka írta...

Nagyon tündéri! Várom a készre öltést:-) Én is kedvet kaptam a hímzéshez.

Naomi írta...

Köszönöm Cicurka!
Örülök, hogy sikerült kedvet csinálnom az öltögetéshez!!! :o)

Abile írta...

Nagyon helyes kis madárka! :o))

Márti írta...

Nagyon aranyos lett és jó az ajándék ötlet! :)

Naomi írta...

Köszi Abile! :o)

Naomi írta...

Köszönöm Márti!

Remélem, örülnek idén is az óvónénik! :o)

szarvasmici írta...

Jó ötlet, ez biztosan nem fog a kukában landolni, mint a többiek virágai. Aranyos!
Te Naomi! Mi a helyzet a hétfői projekteddel? Soká lesz még kész? Én már nagyon várom a beszámolót!

Naomi írta...

Nagyon aranyos vagy, Mici! Igen ez az elgondolás sarkallt arra, már az ovi kezdetén, hogy kicsit különleges, maradandó ajándékokkal köszöntsük fel az óvónéniket!

Köszi az érdeklődést a hétfői-projekttel kapcsolatban. Készülget...május 15-ig kell leadnom, és augusztus elején lesz a kiállítás. Én, aki abszolut nem jártas az ilyesmiben, hiszen először pályázom, gondoltam mutathatom Nektek!
Profi pályázóktól tudtam meg, hogy nem szabad megmutatni, csak a megnyitó után!!! Úgyhogy, kérlek ne haragudj, hogy megvárakoztatlak, de csak a legnagyobb nyárba, tehetem fel!!!
Azért, ugye nem bántottalak meg ezzel? Remélem, hogy nem! Nekem is az lett volna a jó, azért is kezdtem ebbe a hétfői dologba bele, hogy valamelyest sarkalljon, és készüljön! Így most nagyon kell figyelnem, hogy ki ne csússzak a határidőből!
Azért bízom benne, hogy szerencsésen elkészülök vele, és aug-ban sem okozom Neked/Nektek csalódást!!! :o)

baboo írta...

édes madárka, várom már, hogyan dolgozod majd a kész munkába!

a hétfői projektet pedig nagyon sajnálom, hogy még jó ideig nélkülöznünk kell, de azért Téged csak sarkalljon a mi biztatásunk, így látatlanba is hiszünk benne! :)

Naomi írta...

Édes vagy, Baboo!

Persze...persze csinálgatom, de úgy mégis más lett volna számomra a hangulata, a varázsa...fotók ahogyan alakulgat... Azért, nagyon köszönöm a bíztatást!!! :o)

mmama írta...

Aranyos Naomi boldog névnapot kívánok.

A picike madarad majd elrepül.........

Naomi írta...

Nagyon szépen köszönöm, drága Mmama, hogy gondoltál rám!!! :o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails