2009. május 15., péntek

Aprócska hímzések...

Előljáróban annyit, hogy elkészültem a pályázatra szánt munkámmal, amit tegnap reggel le is adtam, hogy utazhasson Jászberénybe, és augusztus elején kiállításra kerüljön. A pontos időpontról készült meghívót majd mutatom, és invitállak is Benneteket sok-sok szeretettel, ha már aktuális lesz! :o)
Az elmúlt napokban gőzerővel varrtam, az utolsó simításokat már kézzel...be kell, hogy valljam, hogy eléggé elfáradtam...lett egy két bütyök a kezemen :o(! De, tetszik a végeredmény! Remélem, hogy nem okozom majd csalódást a kiállításon sem, akkor sem, ha majd Nektek mutatom! Úgy várom már! :o) Ilyen nagy munkám még nem volt, amit ne mutattam volna. Ez picit furcsa érzés!
Az az igazság, hogy nem tipikusan patchwork munkával készültem, hanem valami egyedit szerettem volna, a színek és a stílus terén pedig belevinni a rám jellemzőeket...ezt majd eldöntitek! :o)Szerettem volna, ha picit különlegesebb is ezáltal.
Már alig várom, hogy feltölthessem a képeket,- mert sokat fotóztam ám - de sajnos az még jó pár hét! ...és még valami! Annyira megszerettem, hogy őszintén...hiányzik is! Olyan jó lenne nézegetni...! :o) Biztosan azért érzek így mert, sok időt szántam rá, nagyon akartam, hogy szépen sikerüljön, és mindent beleadtam! :o) Köszi kis Családom, és neked is Mami, aki sokat vigyáztál Ancsira, hogy én varrhassak és elkészülhessek időben! :o))

A fenti kis monológ után, és hogy kép nélkül ne legyen ez a bejegyzés sem, szeretném megmutatni ezt a két, aprócska hímzést, ami majd az óvónéniknek szánt dobozkákra kerül majd. Nem azokat a mintákat hímeztem, amiket az előzőekben már mutatattam, hanem találtam egy teljesen egyszerű, mégis tüneményes kis minta-sorozatot. Változtattam rajta, kicsit pótoltam, kicsit elvettem, aztán ezek a képecskék kerültek hímzésre. Még készülőben van kettő, de ők még nem publikusak...! :o)

...kis madárkák...



...ez a kis madár csak egyedül van, de azért nem szomorú! :o)...



Remélem, hamarosan mutathatom majd készen, a dobozokon is a madárkákat! :o)

Szép hétvégét kívánok Nektek!


14 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon kiváncsi vagyok a munkádra, amit a pályázatra készítettél.Szurkolok Neked!
Aranyosak a kis hímzések!
Szia! Szép hétvégét Nektek!
Manka

Nina írta...

Aranyosak a madárkáid :) Milyen fonallal varrtad/hímezted őket?

Én is nagyon kíváncsi vagyok a hatalmas műre, alig várom, hogy mutasd ;)

lomaquilt írta...

Biztos szép lesz a munkád. Mint konkurens mondom, nem volt egyszerű a kiirás. Kiváncsi vagyok milyen művek lesznek.

KicsiKató írta...

Hű, de kíváncsi vagyok... de meglásd, hamar elrepül az a pár hét (jellemzően a nyár telik el mindig a leggyorsabban:)))

Szépek a hímzések! Gyöngyhímző vagy osztott?

Naomi írta...

Köszi Manka!

Naomi írta...

Örülök, hogy tetszik Nina! Deka textilfestékkel festett fonalak, a kaposvári foltvarró boltban a Tótágasban vettem őket!

Remélem, Nina nem okozom majd csalódást! :o)

Naomi írta...

Remélem, igazad lesz Lomaquilt! :o)

Naomi írta...

Ebben teljesen igazad van,Kató! Valóban a nyár hetei múlnak a leggyorsabban! :o) Mégis, olyan nagyon szeretném már megmutatni! :o))

Köszi, örülök, hogy tetszenek a madárkák! Nem osztott a fonal, de hogy gyöngyfűző-e azt nem tudom. Csak annyit hogy Deka textilfestékkel festett!

mmama írta...

Mikor lesz a pályázat vége amikor megláthatjuk a művet ?

bruercsi írta...

Aranyos kis minták! Várom a végeredményt! :)

nöné írta...

Nagyon-nagyon várom a pályázatos munkádat, teljesen felcsigáztál! Sajnos, valóban a nyár múlik el leghamarabb, így mi is hamarosan láthatjuk a remekművet. Elhiszem, hogy nem bírsz Magaddal, én most hasonló cipőben járok:o)
A hímzések aranyosak.

Naomi írta...

Kedves Mmama!
A pályázat benyújtásának határideje, a postázási határidő 2009. május 21. Én viszont úgy hallottam, szakavatott, többször pályázóktól, hogy csak a megnyitó után mutathatom meg nyilvánosan! A megnyitó pedig 2009. aug. 6-án lesz! :o)

Naomi írta...

Köszi Ercsi! Reményeim szerint hamarosan mutatom! :o)

Naomi írta...

Örülök,Nöné, hogy sikerült felcsigáznom, ez is volt a célom! Hi-hi-hi!!! :o)))
Remélem,viszont nem okozom csalódást!

Hűha! Hasonló cipőben jársz! Kíváncsivá tettél!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails