2009. július 30., csütörtök

...megint poncsó!

Az elmúlt napokban, megint elővettem a félig kész poncsókat! Az egyikkel hamarosan a finishez érkezek. 16 blokkhoz kell még horgolnom két színt, és jöhet az összeállítás! :o)



Igaz, hogy nem folyamatosan - hiszen, más dolgok is készülnek közben - de nagyon sok órát töltöttünk már együtt, a fonalak és én, no és a horgolótű! :o) Minden elismerésem a csodásan horgoló és kötő "blog-barátnéimé", akik 3-4 nap alatt képesek egy poncsót, kendőt összehozni! :o) Én még fényévekre vagyok ettől, de a lelkesedésem nem csappan! Megyek is, hogy minél előbb, készen mutathassam! :o)

Szép napot Nektek!



10 megjegyzés:

enigma írta...

csak hajrá, hajrá...az eredmény kárpótol majd, nagyon szép lesz :)

Kriszta írta...

Csatlakozom az előttem szólóhoz, gyönyörűszép lesz ez is, mint minden, amit készítesz :)

Csipcsilla írta...

Nem kis munka!, de nagyon szép, kellemes színekkel dolgozol! A lila nem az erősségem, de itt még nekem is tetszik!
Én is csodálom azokat akiknek jár a kezük mint a gép; de így, lassan is előbb-utóbb befejezzük a munkánkat és nagyon örülünk a műveinknek!!

Naomi írta...

Köszönöm, Enigma! Tényleg már hajráznom kell... :o)

Naomi írta...

Drága Kriszta!

Nagyon szépen köszönöm a kedves soraid!

Naomi írta...

Örülök, hogy tetszik, Csipcsilla! Igazat szóltál...nagyon-nagyon boldog leszek ha a lánykáim, vidáman és örömmel viselik majd! :o)

Abile írta...

Gyönyörű színek.... hmm??! Miért nem láttam én ezt élőben?? :o)) Szívesen megtapiztam volna!! Biztosan jó puha lesz... :o)

Naomi írta...

Jaj, de drága vagy, Abile! Hát...az lehet az oka, hogy minden nem fért bele pár órába, sajnos...de majd legközelebb!!! :o)

nöné írta...

Fő az elszántság és a lelkesedés! Villámkezű barátnédként csak annyit mondanék, hogy a rohamtempót kisebbfajta visszaesés szokta követni, legalábbis nálam, viszont Te más technikákban is folyamatosan alkotol. Ez ám az irigylésre méltó dolog!
Egyébként pedig alig várom már, hogy láthassam a Lánykákon a kész műveket! És tudod a mondást: Lassan járj, tovább érsz!
Puszillak!

Naomi írta...

Édes drága Nöné!!! Nagy-nagy puszi Neked! :o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails