2009. december 13., vasárnap

Csomagom érkezett...

Elég viszontagságos útja volt a csomagocskának, - ajánlva, elsőbbségi feladással is napokba telt, míg kézhez kaptam, sőt a posta állítása szerint át is vette helyettem valaki! - végül is, hosszas kerestetés után, előkerült, nem vette át senki, hanem azon nyomban én! :o)

A Nina által szervezett SWAP 3. Karácsonyi játékban Julcsi volt az angyalkám! Nézzétek csak, milyen szépségeket kaptam! :o)



Gyöngyörű a hímzés, nagyon aprólékos...és azok a gyöngyöcskék! Nagyon tetszik! :o)
Sok fajta anyag is volt a csomagban, mesés karácsonyiak, és az "elmaradhatatlan" narancs színű! A hópehely gombocskák is nagyon mutatósak! Biztosan többször látogatott el hozzám Julcsi, hiszen igazán eltalálta a színvilágot, a gyöngyöcskéket, egyszóval sikerült nagy örömet szereznie, amit, ezúton is nagyon-nagyon köszönök! :o)

Szeretnék köszönetet mondani Ninának is, a precíz szervezésért, a játék szuper lebonyolításáért! :o)

Már csak azért izgulok, hogy az én csomagocskám is célba érjen az Ünnepek előtt! Többet nem árulhatok el, talán csak annyit, hogy nem a szomszédba küldtem! :o)



6 megjegyzés:

Jucus írta...

Gratulálok, nagyon klassz meglepit kaptál!

nöné írta...

Naaaagyon szépséges ajándékokat kaptál! És milyen szerencse, hogy meglett a csomagocska! Kár lett volna érte, ha nem ér célba!!!

Naomi írta...

Köszönöm Jucus! Nagyon tetszenek! :o))

Naomi írta...

Így igaz, drága Nöné! :o)

Boldog vagyok, hogy végül is jól végződött minden! :O)

Judit írta...

Nagyon szépeket kaptál, irigykedem!:))

Barbi írta...

Ó, mindig olyan félelmetes, amikor egy csomag így elkeveredik! Annyira szép ajándékok, olyan kár lett volna, ha eltűnik! És olyan jó, hogy már örülhetsz neki! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails