2009. december 7., hétfő

Szép vasárnap volt! :o)

Nagyon szép vasárnap délután töltöttünk Teca Mama Kisvendéglőjében, a Kézműves vásáron! Gyönyörű, igazi kiránduló helyen van a kis fogadó. Őszintén szólva, először nagyon meglepődtem a helyszínen, hiszen kicsi, eléggé elszigetelt, tulajdonképpen a környékbeliek és a kirándulók betérő vendéglőjének tűnt.
Beköszöntünk, kipakoltunk és pár perc elteltével már érezhető volt a hely varázsa. Nagyon barátságos környezetben, nagyon barátságos, közvetlen házigazdák kedveskedtek nekünk! :o)
Meglepően sok vendég, érdeklődő, vásárló jött el, bekopogtatott a Mikulás is, és nagy-nagy örömömre találkozhattam egy "régi" kedves blogbarátnémmal, - meglátogatott Abile, a gyermekivel - eljött Lidércke - a pici babájával!
Nagyon köszönöm, hogy meglátogattatok!

Találkoztam még sok "ismeretlen ismerőssel", akik a Meskán kínálják portékájukat, és olyan nézelődő is akadt, aki felismerte a tündéreket, angyalkákat, és ezek alapján szólított meg! :o) A kedves szavak, elismerő pillantások, és mosolyok nagyon sokat jelentenek nekem... Köszönöm Mindenkinek, aki megtisztelt jelenlétével!

Több fotót is szerettem volna készíteni, végül is csak egy készült. Ez sem a legjobb minőségben...és az asztal is már túl az első "rohamon"! :o)



Én nagyon jól éreztem magam - a kezdeti nehézségek ellenére is! Előjáróban...Békés, boldog, meghitt Ünnepet kívánok minden kedves Olvasómnak, Vásárlómnak! Kézműves barátaimnak pedig szorgos készülődést a közelgő Ünnepekig!!! :o)





9 megjegyzés:

nöné írta...

Ó,mennyi ismerős így egy kupacban! Jó végignézni a portékákon. Remélem, a vásár végeztével számuk jelentősen megcsappant!
Neked is további boldog készülődést!

bruercsi írta...

Mennyi szépség!!!!

Edige írta...

Gratulálok a sikeredhez!

Abile írta...

Jó volt újra személyesen is találkozni! Engem mindig feltölt annak a rengeteg szépségnek a látványa, amiket készítesz! :o)

Naomi írta...

Drága Nöné!

Nagyon édes vagy!
Hamarosan csönget Hozzád a postás... :O)

Naomi írta...

Köszönöm Ercsi!

Naomi írta...

Köszike drága Edit! Nagyon sajnálom a hétvégét!

Naomi írta...

Nekem is nagyon jó érzés volt újra látni, drága Abile!

Ledorka írta...

Én is örültem. :)) Sőt, Mici is: egész úton szorongatta a kis mackót, amit kapott tőled. :))
Tényleg csodaszép dolgokat vittél! Sajnos, az emberek zömének nagyon be kell osztania minden fillért - ez lehet az egyetlen magyarázat arra, hogy miért nem lett üres az asztalod a vásár végére. Normális esetben mind elkapkodták volna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails