2010. február 8., hétfő

Játék...

Drága Nöné, Silerika, Abile és Eli!

Köszönöm Nektek, hogy gondoltatok rám! Azt hiszem, az még hab a tortán, hogy olyan kedves Barátnőktől kaptam ezeket a díjakat, akik nagyon közel állnak a szívemhez!






A játék mellett kötelezettségeim is vannak, a díjakkal kapcsolatban...

Játékszabályok:

1. Meg kell köszönnöm a díjat annak, aki gondolt rám és küldte.

2. A logót ki kell tennem a blogomba.

3. Be kell linkelnem azt, akitől kaptam.

4. Írni kell magamról 7 dolgot.


Az első három pontot teljesítettem, és akkor jöjjön a negyedik!
Hét dolog rólam! :o)

-imádom a fonott, illetve rattan kosarakat, dobozkákat. Az ezernyi varrós "kütyüimet" is ilyen tartókákba tárolom. Fellelhető nálam a nagy anyagos ládától kezdve a kosarakon, kisebb-nagyobb fedeles dobozkákon át a pirinyó fonott szépségekig, amiben pl. a mágneszárakat tartom.
-a fenti sorokból azt gondolhatjátok, hogy húúú, de pedáns rend van nálam. Hát ki kell, hogy ábrándítsalak mindnyájótokat, mert a varrós cuccaim, csak rendrakás után a következő varrásig vannak rendben. Aztán jönnek az ötletek, kipakolok, beletúrok, keresgélek, és máris felborul minden. :o) Persze, azért nem olyan vészes a dolog, hiszen a nappaliban varrok, így muszáj mindig elpakolnom, legalább egy kicsit! :o)
-nagyon szeretem a kávét, de kizárólag a light-os változatokat. Sokat mondják, hogy a 3in1-ben kávék messze vannak az igazi kávéaromától, de én akkor is szeretem, és napi legalább kettő kell nekem! :o)
-Szívből utálok mosogatni! ...de földi életemben lesz egy mosogatógépem...egyszer...talán!
-Szeretek énekelni! Itthon, autóban, de néha még az utcán is! (Na jó! Az utcán, csak a lányokkal szoktunk dalolni...) ...és azt mondják, hogy egész jó hallgatni! ...bár biztos elfogultak...! :o))
-Mindig pontos vagyok! Sosem késtem el még sehonnan sem...és nagyon nem szeretem, ha más késik, és nekem várnom kell!
-A végére egy gyengém: az édesség! Minden íz, minden formában! Soroljam? Szeretem a kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, az ovális csokoládét, a keserű csokoládét, a tejcsokoládét, a töltött csokoládét, a marcipán bevonatút, a fehér csokit, a mazsolásat, a mogyorósat, a kókuszosat.....! :))
...ez vagyok én!!!

Ha nem haragszotok, én most nem adom tovább a díjat, név szerint, hanem fogadja Tőlem mindenki nagy-nagy szeretettel! Ha van kedvetek, kíváncsian olvasom a "hét dolgot Rólad...Rólad és Rólad is! :o)



2 megjegyzés:

elina írta...

Na jo...latom el vagy halmozva dijakkal...de azert remelem tolem is eggyet elfogadsz...kuk be hozzam:-)

Naomi írta...

Nagyon köszönöm, drága Eli!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails