2010. február 1., hétfő

Kirándultam a gyapjú világába...

Pakolgattam az anyagos szekrényemben, és az egyik kosárban megtaláltam a rég vásárolt gyapjú-pamacsaimat, és minden nemezeléshez szükséges kelléket. Talán azért, mert nálunk nem esett a hó, és egész jó idő volt a hétvégén, ma pedig ragyog a nap, olyan tavasz érzés kerített hatalmába...! :o)

Böködtem egy tavaszi brosst, és egy nyuszikát...
...de jöjjenek a részletek...

Hét pettyes katicabogár napozik a fa levélen...Teheted sálra, kendőre, pulcsira, táskára!
A kis katica vidámságot és szerencsét is hoz, hiszen hét pici pettye van! :o)
Bemutatom Nektek, Nyusz-muszt!Ő, az első,idén készült tapsi füles, de hamarosan jön egy egész nyuszi család! :o)Nyusz-musz szívesen állt a fényképező gép elé, bár volt egy pillanat amikor elszégyellte magát...gyorsan készült egy fotó a farkincájáról is!Bár bajuszkája nincsen, de szerintem így is édike...Nektek hogy tetszik? :o)7 megjegyzés:

nöné írta...

Megáll az eszem! Először a nyuszira azt hittem hirtelenjében, hogy élő:o) Nagyon tündéri mind a katica, mind a nyuszika! De jó Nektek, hogy felétek tavasz van! Nálunk most van tél, bár a múltkori beszélgetésünkkor épp fordítva volt:o)

Mirci írta...

Nálunk kőkemény tél van, de kicsit sütött ma a nap, így sokkal jobb hangulatban voltam. :) A nyuszid és a katicád gyönyörű! Remélem szaporán hozzák majd a tavaszt. :)

Naomi írta...

Hát...igen! Most váltott az időjárás...most is szikrázó a napsütés!

Úgy örülök, hogy tetszik a nyuszkóm..! :o)

Naomi írta...

Köszi Mirci! Én mindenképpen ösztönzöm őket, hogy hozzák a napsütést és a meleget...!

Piszke anyóca írta...

Nekem is az volt az első benyomásom, hogy ez a nyuszi élő és mindjárt odébb szökell. :) Nagyon tündéri lett. Nemezeléssel készítetted? Nekem is van itthon némi gyapjúm. Jó lenne ilyet készíteni a pici lánykámnak. Megosztanád a készítés módját, ha nem feszegetek műhelytitkokat a kérdésemmel? :)

Naomi írta...

Nagyon örülök, Piszke Anyóca, hogy annyira tetszik a nyuszi, hogy szívesen megpróbálnád!
Írj, kérlek egy email-címet, és mesélek...! :o)

Mák írta...

Nagyon helyes lett!!!!Mind a katica bogárka, mind a nyuszkó!Gratulálok, igazán ügyes vagy!Kedvet is kaptam a tűnemezeléshez:D:D:D:D...is....:D:D:D:DVan is hozzá minden anyagom itthon, csak azt nem tudom a türelem is meglesz-e:D.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails