2010. január 30., szombat

Kincsek rejteke...

Egy régi, kedves visszatérő megrendelőm kérésére készítettem, - ezt a kicsinek cseppet sem mondható - dobozt! Teljesen szabad kezet kaptam, úgyhogy "szárnyalhattam"! :o) Egyetlen kérése volt Kicsiribizlinek, hogy a szívének kedves emlékek beleférjenek!A doboz kivül-belül, minden része, gyönyörű, patchwork vászon borítású. Sarkainál natúr csipkét erősítettem rá, ami visszaköszön a tetejét díszítő horgolt virág díszen, és a doboz belsején is!Teljes az összhang...hangulatos..szolidan elegáns, és romantikus!Méretei: A doboz 35*27cm, magassága 18cm. A virág dísz 9cm.A doboz méretei miatt, elég nagy kihívás volt, és őszintén bevallom, hogy a tetejét harmadszorra sikerült úgy elkészíteni, hogy teljesen jól záródik...és nem vastag az anyag, a sok hajtástól. A sarkoknál és a széleknél is teljes az anyag szélek takarása.

Én elégedett vagyok a végeredménnyel, remélem, hogy Kicsiribizli is így gondolja, és méltó rejtek, lesz a szívének kedves kincseknek...!9 megjegyzés:

Mammka írta...

Csodálatosan szép!!!!!!
Szabad megkérdezni,vagy műhelytitok-mert akkor ne-,hogy mivel ragasztottál?

Naomi írta...

Nagyon szépen köszönöm, Mammka!
Természetesen...szabad megkérdezni...kétoldalas textil-ragasztószalaggal készült...
Örülök, hogy tetszik! :o)

Jucus írta...

Nekem is nagyon tetszik a dobozod, Mammka már rákérdezett, amire én szerettem volna:o)
Ügyi vagy!

Mammka írta...

Naomi: nagyon kedves vagy,hogy elárultad a titkot!!!:)

Naomi írta...

Köszönöm Jucus!

Naomi írta...

Nagyon szívesen, keves Mammka!

Naomi írta...

keves=kedves Bocsi!

nöné írta...

Hű, de szép doboz! Ebbe aztán lehet kincseket rejtegetni!

文章 írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,AV女優,美女,成人圖片區,080苗栗人聊天室

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails