2010. január 23., szombat

A nap húzása...!!!

...avagy, meg vannak a NYERTESEK!!!

Először is szeretném megköszönni Nektek, hogy ennyien olvastok, ennyire kedvesek vagytok, és ennyien jelentkeztetek a játékomra!
Nagyon nagy öröm ez nekem, hiszen nélkületek ez a blog sem működne..és kevesebb lennék nélküle...

Mint már írtam a kettes szám bűvöletében hírdettem meg ezt a játékot, ezért két ajándékot készítettem! Kettőt, de nem ugyanolyat, csak hasonlót...Már az előző bejegyzésben mutattam belőlük egy-egy picinyke részletet! :o)

...hogy még húzzam egy kicsit az időt, először megmutatom, miket készítettem, és szántam ajándékul a leendő nyerteseknek!

Az első szerencsés egy antikolt fa dobozkát kap tőlem. Egy általam rajzolt pillangós mintát hímeztem a tetejére, teával festett vászonra. A gyöngyörű kézzel festett fonal Abile érdeme! A virágokat és a pillangók szárnyait gyöngyökkel díszítettem!
...természetesen nem lesz üres a doboz! Egy tavaszi, horgolt bross kerül bele, mellé pedig egy isteni csoki-pisztácia "krém törölköző"!...egy közeli a dobozról...Remélem, tetszik majd a szerencsés nyertesnek!!! :o)

A másik ajándék, szintén egy antikolt dobozka, picit más formailag, és színben is! A rózsaszínes árnyalatokat részesítettem itt előnyben! A tetejét díszítő tündért is teával festett vászonra hímezem. A mesés árnyalatú fonalat is Abile festette! Gyöngy díszeket Ő is kapott, és belsejébe is lapul majd egy kis horgolt virágocskás bross, színtén rózsaszínben. Ehhez az ajándékhoz is természetesen jár a kalóriaszegény vanilia-eper "krém-törölköző"!...közeli a tündéres dobozról...
Jól felcsigáztalak Benneteket? Akkor nem kell tovább izgulni!
Jöjjön a sorsolás!

Összesen 85-en jelentkeztetek a játékra!Kivágtam a neveket, és gondosan összehajtogattam őket!Már nagyon izgultak a kis segítőim...! Először Ancsi húzott!A pillangós dobozkát, és hozzá tartozó ajándékokat pedig nyerte:Gratulálok MIRCI!!!

Mesi is nagy izgalommal nyúlt a dobozba, és húzta ki a másik nyertest!...aki nem más, mint...Gratulálok VIKE! Tiéd a tündérkés doboz, és a hozzá tartozó apróságok!

Kedves Mirci, és Vike! Kérlek benneteket, adjátok meg elérhetőségeitek, hogy minél előbb postázni tudjam az ajándékokat!

Nektek pedig, Kedveseim nagyon köszönöm, hogy játszottatok velem! Szeretném, ha továbbra is olvasnátok, beszélgetnénk, és blog-barátnők magadnánk! :o)


26 megjegyzés:

Teca írta...

Gratulálok a nyerteseknek! :)

Mici írta...

Húúú! Majdnem benéztem, nagyot dobbant a szívem, de ott az a fránya "R". Pedig már majdnem megvolt.
Természetesen gratulálok mindkét szerencsés nyertesnek, és Neked is Noémi ezekhez a szépséges ajándékokhoz! És köszönöm a játékot! :)

Krisziz írta...

Gratulálok a nyerteseknek!!!
Gyönyörűséges ajándékokat alkottál.
Köszönöm a játékot!! :-)

nöné írta...

Nagyon szép ajándékokat készítettél, a nyertesek szerencsésnek érezhetik magukat, hogy ezeket a tárgyakat birtokolhatják. Szívből gratulálok Nekik!
Engem pedig ismét elkerült a szerencse, de sebaj, lesz még játék jövőre is:o) Köszönet érte!

Judit írta...

Gyönyörű dobozok és tiszta szívből gratulálok a nyerteseknek!

latinka írta...

Gratulálok a nyerteseknek,és köszönöm a játéklehetőséget!

natti írta...

Köszönöm a játéklehetőséget.
Gratulálok a nyerteseknek.
Biztos nagyon fognak örülni a dobozoknak, amik igazán gyönyörűek.
Natti

rozandi írta...

Gratulálok a nyerteseknek. Gyönyörű dolgokat kapnak!

K.L.Julcsi írta...

Gratulálok,nagyon szép ajándékok!

Jutus írta...

Gratulálok a szerencsés nyerteseknek!!!Nagyon szépek lettek az ajándékaid!!!

Larisa írta...

congratulations for winners ))))

Tigrislilijom írta...

Gratulálok a mázlistáknak :-)

Vike írta...

Jaj de boldog vagyok!:) Nem hittem volna, hogy én leszek az egyik szerencsés. Köszönöm szépen. Nagyon szépek lettek a meglepetés-ajándékok. Küldöm a címem.

Jucus írta...

Óóóó, micsoda csodaszép ajándékokat készítettél! Nagy-nagy gratula a nyerteseknek, biztos nagyon fognak örülni! Köszönet a játék lehetőségért!

Dudit írta...

Gratulálok a nyerteseknek!
Köszönöm hogy részt vehettem a játékban.
Még nincs három hete hogy elkészült a blogom, de közeledek a 100-dik látogatóhoz, így két héten belül én is játékot hírdetek és a születésnapomon Február 21.én sorsolok a rendszeres olvasóim között!

Naomi írta...

Nagyon örülök, hogy játszottatok velem, és annak is, hogy tetszenek az ajándékok!!!

Köszi, Vike, hogy jelentkeztél, gratulálok mégegyszer! Hamarosan várhatod a postást!

Remélem, Mirci is elnéz majd erre..!

Puszi Mindenkinek!

Mamis írta...

Gratulálok a nyerteseknek!!!

Aranka írta...

Szívből gratulálok a nyerteseknek. : ))

Gabella írta...

Csodaszép ajándékok!
Gratulálok a nyerteseknek!

Barbi írta...

Gratulálok a mázlistáknak! :D Köszönöm a szép játékot Naomi! :D

Abile írta...

Nagyon szépeket készítettél! Boldogok lehetnek a szerencsés nyertesek és én is nagyon örülök, hogy ilyen szuper helyet találtál a fonalaknak! :o)

Anita írta...

Nagyon jól sikerültek a dobozaid! Gratulálok Neked is, és mindenkinek, aki játszott! Különösen a nyerteseknek, de azért tudjátok: a részvétel a fontos! :)

Mirci írta...

Naomi, igen Mirci is elnéz erre, csak egy kis időbe telt! :) Nagyon szépen köszönöm, hogy játszhattam és örülök, hogy a kis segítőd az én nevem húzta ki. :)
Nagyon nagyon boldog vagyok, küldöm is a címem. :)

tipikos írta...

Nagyon szépek az ajándékok!! Köszi a játékot!

Vike írta...

Ma megérkezett a szépséges ajándékom. :) Még egyszer köszönöm szépen, nagyon tetszik!

Mirci írta...

Kedves Naomi!
Megérkezett az ajándék (már csütörtökön, csak most tudtam átvenni)! Egyszerűen csodálatos. Köszönöm szépen, ahogy a játék lehetőséget és a kedves sorokat is a levélkédben. :) Nagy becsben fogom tartani! :)
Minden jót!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails