2010. január 14., csütörtök

Símogató beige...és Krémszínű legyezők...

Még mindig horgolok...Több oka is van a dolognak! Az első: Ancsi megbetegedett! Nagyon köhög, iszonyatos mennyiségű váladék ürül a nózijából, és a fülecskéje is begyúlladt. Ma még játszani sem volt igazán kedve, így mesét néztünk, és elolvastuk a sünike történetét, akit meg lehet simogatni! Még az én mesés könyvem volt, és nagyon imádja!
A mai nap a pihengetésről és a babusgatásról szólt. Remélem, holnap már kicsit jobb lesz a helyzet, és a kedve is jobbra alakul. Mesenézés közben volt alkalmam elővenni egy gombolyagot és a horgolótűt, és befejeztem az előző nap elkezdett nyakláncokat.

Az első a Símogató beige nevet kapta, a hihetetlen puhaságáról és számomra oly kedves színről.

Annyira puha, hogy szinte símogat! :o)

A fonal különleges "bogyós" mivolta adta az ötletet. A négy sorból kettőt összehorgoltam, így tömörebb hatást értem el, kettőt pedig szabadon hagytam, különböző hosszúságokban.A négy soros nyaklánc leghosszabb szála 1m, legrövidebb szála pedig 60cm. Méreteiből adódóan kényelmes viselet mindenki számára!
Remélem, hogy az egyszerűségével hódít majd... :o)


A másik egy elegánsabb darab! :o)

Egy igazán nőies, horgolt ékszer-szettet készítettem.
Krémszínű kötő fonalból horgoltam. A legyezők szépen kapcsolódnak egymáshoz, közepüket pedig beige gyöngyház gyöngy díszíti.
Színéből adódóan könnyedén a ruhatáradhoz igazíthatod!A fülön függők egy-egy legyezőből állnak. A teljes összhang kedvéért a gyöngyház gyöngyök itt is visszaköszönnek! :o)

A varrást illetően...rengeteg tervem van! Már "fejben" készülgetnek...ha lesz rá lehetőségem, máris elkezdem! Bizseregnek az ujjaim, de most az a legfontosabb, hogy Ancsi minél előbb meggyógyuljon, és mellette legyek! :o)


Ne felejtsétek! A blog-születésnapi játékomra ennél a bejegyzésnél, január 23-án 20 óráig jelentkezhettek!!! :o) Mindenkit várok szeretettel!

6 megjegyzés:

nöné írta...

Ancsidnak mielőbbi gyógyulást!
A nyakbavalók ötletesek és szépek!

Csilla írta...

Én si mielőbbi jobbulást kivánok a kis leányzónak! Nagyon tetszik mindkét bizsu, ötletesek, aranyosak, nőiesek!

Naomi írta...

Köszönöm Nöné! Remélem, Ancsival ma már jobb lesz a helyzet...az éjszakánk még nem volt az igazi! :o(

Naomi írta...

Köszike Csilla! Átadom a jó kívánságokat!
...örülök, hogy tetszenek a nyakik! :o)

colette írta...

Drága Naomi,

egy hete jártam talán erre, már akkor is megcsodáltam a nyakláncokat, de ez valami pompás darab!!! Csak így tovább:-))) És táska is készüljön hozzá!!!!!
A kicsikédnek pedig jobbulást kívánok: Colette

Naomi írta...

Köszönöm szépen, drága Colette a jó kívánságokat!
Nagyon örülök, hogy tetszik a nyaklánc, és csendben megsúgom, hogy készül hozzá a táska! :o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails