2010. március 10., szerda

Készülődés...varrás...káosz...

Jövő hétvégén kézműves vásárra megyek...és készülődöm! Anyagokat válogatok, szabásmintákat rajzolok, szabok, varrok, vasalok...tömök, összevarrok, díszítgetek. Ez utóbbi még csak pár darabra igaz...

Ma reggel, miután szétosztottam a Lányokat, az iskolába és az oviba, jöttem is haza varrni. Annyi, de annyi minden van a fejemben, ami kivitelezésre vár! :o)
Elővettem az anyagokat, a félkészeket, -kész még nem igazán van- és varrtam. Aztán azon kaptam magam, hogy hatalmas a káosz körülöttem...Felálltam, végig néztem rajta, és arra gondoltam, hogy mosolyt csalok az arcotokra,- titkon remélem, hogy nem megbotránkozást ezen a havazós tavaszon!... Így előkaptam a fotó masinát! :o)

Az elmaradhatatlan kávé, - és most vettem észre, hogy a tegnap esti körömlakk is rajta van a képen...! :o))



...kicsi az asztalom - ilyenkor főleg - így be kellett vetnem a vasaló állványt is! :o)




A félkészeket, már kicsit rendbe szedtem, hogy lássátok mik készülnek...



...azért nem sikerült teljesen...:o)



Megyek...folytatom! Remélem, hamarosan kész dolgokat is tudok mutatni, és rend lesz körülöttem! :o)

Szép napot!


8 megjegyzés:

Abile írta...

Óóóóh, ha tudnád mekkora kő esett le a szívemről... :o)) Most már látom, hogy a varrás nálad is rumlival jár... Mert amikor ott voltunk látogatóban olyan, de olyan rend és tisztaság volt mindenütt, hogy én azóta is csak szégyenlem magam, ha otthon vagyok, hogy nekem olyan sosem lesz :o))
Puszillak!
Csodaszép dolgokat hozol a vásárba.. már látom!

Unknown írta...

Nagyon szép dolgok készülnek! :) Hol vásározol? Képzeld, azt hiszem láttalak nemrég Kaposváron a színház közelében az utcán, csak messze voltunk, nem akartam így "ismeretlenül" rád rontani. De a táskádról felismertelek:)))!
Ági

Naomi írta...

Drága Abile!

Természetesen illőképpen vártalak a találkozásunkor. Nem lehetett kupi? Mit gondoltál volna? :o)

...és persze a rumli nekem is meg van varrás közben, sőt!!! :o) ...akkor lennék nagyon boldog, ha lenne egy kuckóm, mint Neked, és nem a nappaliban kellene mindezt elkövetnem! Így viszont minden alkalommal takarítok varrás után... :o(

Puszi, már nagyon várom a vasárnapot!!! :o)

Naomi írta...

Kedves Ági!

Nagyon nagy öröm ez nekem, hogy a táskámról felismertél! :o) Egyébként nyugodtan odaszólhattál volna, a kislányomat vártam a színház előtt.
Hogy hol lesz a húsvéti kézműves vásár? Teca Mama Kisvendéglőjében, Pécsen, ahol már tavaly, karácsony előtt is voltam!

Időben fogok szólni a blogon...és nagyon nagyon várunk minden kedves érdeklődőt, olvasót, barátot! Azért beszélek többes számba, mert Abile is ott lesz!

Naomi írta...

Vissza olvastam...és jajj!!!

számba=számban Bocsi!!!

Unknown írta...

Sok sikert kívánok nektek:)))!

Naomi írta...

Köszönjük szépen!!! :o))

Anita írta...

Szerintem ne izgulj a felfordulás miatt, én lassan kezdem szégyelni magam...ha látnád néha az én varrós kuckómat...talán jobb is ha az ember fiának nincsen külön varrószobája aminek be lehet zárni az ajtaját...:) Apropó, találsz nálam egy kis ajándékot, kukkants be! (a gyertyás blogomban van: www.babocablog.blogspot.com)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails