2010. június 1., kedd

Csere-berénk, Mankával! :o)

Történt egyszer, úgy egy hónapja, hogy Manka nyeremény játékot hirdetett! A csodás ajándék egy általa hímezett mesés tűpárna és ollóőr volt. Természetesen jelentkeztem a játékra, nagyon szerettem volna, hogy az enyém legyen! Persze nem nyertem, mint még egyszer sem, egyik játékban sem...de visszakanyarodva, a mi kis csere-berénkhez: Mankának nagyon tetszett a szívecskés kulcsi, nekem pedig a fent említett szépségek!
Email-t váltottunk, és megegyeztünk egy csere-berében!
Egy nap csúszással, de megérkeztek a csomagok!

Ide nézzetek, milyen csodákat kaptam! Annyira boldog vagyok! :o) Meglepetésként meg egy tündéri tűtartóval is bővült a kézimunka szettem!
Mester munka, aprólékos, igényes, gyönyörű minden kicsi részlete!Fehér a fehéren, csipetnyi ezüst szállal...teljesen levett a lábamról!!!Nagyon szépen köszönöm, drága Manka, a gyönyörű munkádat, aminek boldog tulajdonosa lehetek!


Hogy én mint készítettem cserébe? Manka kívánságára egy "Kulcs a szívedhez.." kulcstartót, beige és ezüst harmóniájában, az elmaradhatatlan rózsával, ezüstös levélkékkel, gyöngyház gyöngyökkel, és áttetsző csillogással...
Persze meglepi nélkül, nincs csomag...így lefestettem egy egyszerű dobozkát, pár szál tulipánkával díszítettem.
Belsejében megbújt egy pasztell zöld kismadár, pár natúr pamut csipke, egy színátmenetes tűzőcérna, - ezzel is búzdítva Mankát, hogy ismerje meg a varrás örömét - és pasztell zöld gyöngyök...Olyan jó volt örömet szerezni egymásnak! :o)

Szerintem lesz még folytatás....! Puszi Neked Manka! :o)6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Drága Naomi! Itt is köszönöm a szépséges ajándékokat! Mindent kitettem a kincses polcomra és ott nézegetem , tapogatom , annyira tetszik :)!
puszi:Manka

L.Julcsi írta...

Milyen jó is ez: adni és kapni!
Szépséges minden darab!

Jutus írta...

Micsoda gyönyörűséges ajándékok,itt is-ott is!!!:))

Naomi írta...

Nagyon örülök, drága Manka, hogy tetszenek az ajándékok! Én is hasonlóképpen érzek ám!!! :o) Puszika!

Naomi írta...

Igazad van Julcsi! Gyönyörűségeket kaptam! :o)

Naomi írta...

Köszi Jutus! Nagy az örömöm...! :o))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails