2010. december 28., kedd

Habcsók...

Vége az Ünnepnek,vége a nagy készülődéseknek, a folyamatos varrásnak...és a Karácsony napjai elegek voltak ahhoz, hogy kipihenjem magam, és ne csináljak semmi kreatívat, a főzésen kívül. :)Aztán tegnap már nem bírtam, és valamit "babrálnom" kellett...Hiába, nem tudok sokáig "semmit tenni"! :)
A varrógépet mégsem szerettem volna elővenni, bár már a fejemben varrtam...tele vagyok tervekkel, de ezekről majd később...Keresgélni kezdtem a fonalas kosárkámban...és rátaláltam erre a pihe-puha, fehér fonalra, amiből mackót álmodtam...:)
Bemutatom Nektek, Ő Habcsók! Visszafogottságát, színes sáljával leplezi...:)
Kényelmesen leheveredett a gombolyagok közé...



..aztán nyújtózkodva felállt..



Emlékeztek még Puding macira? Nyáron látta meg a napvilágot...közös, "vigyázó" macinak készült..kislánykáim első nyaralására nélkülünk...Jó utitársnak bizonyult... óvta a kis csajszikat, persze Mami és Papi vigyázó szemei mellett! :)



Aztán vége lett a nyaralásnak, és Mesi, valószínűleg a nagyobb jogán, úgy gondolta, hogy ettől kezdve Puding az övé...Ancsi engedett...én pedig megígértem, hogy neki is lesz egy mackója...szegénykémnek ennyit kellett rá várni...de most végre boldogan szorongathatja Habcsókot! :)



Most egy kicsit még horgolok...hamarosan mutatom...:)

Szép estét Nektek!


8 megjegyzés:

Mák írta...

Nagyon helyes lett!Milyen érdekes, hogy én is pont nemrég horgoltam egy hasonló kaliberű macikót:D:D

Süle Mónika írta...

Nagyon szép és nagyon aranyos mackók! Most már igazán nekem is meg kell tanulni kötni és horgolni!

Sikeres újesztendőt kívánok szeretettel!

Móni

Naomi írta...

Köszi Mák!:) Úgy látszik, így Karácsony tájékán van valami a levegőben..mackóék is biztosan érzik a finom édes-mézes illatokat..sarkallja őket, hogy életre kelljenek! :))

Naomi írta...

Köszönöm Móni,aranyos vagy! :)...ami a kötést, horgolást illeti...hajrá!!! :) ...én is netről, videoról tanultam...tanulom...A kötésről még inkább nem nyilatkoznék..tervben van...de valahogy nekem nehezebbnek tűnik...talán a két tű miatt...nem tudom...!:) ..de lehet, hogy ezek után, keresgélek ez ügyben! :)

Neked is nagyon boldog új évet kívánok!...és köszönöm, hogy eszedbe jutok, és írsz...azon leszek, hogy egyszer megelőzzelek! :)

Puszi:Noémi

Meli írta...

Annyira édes lett! Nagyon ügyes vagy. Puszi

Naomi írta...

Köszi Meli! :) Puszi!

bruercsi írta...

Egyem azt a drága kis fejét! Jó látni, ahogy örül Anyucitól kapott macinak!!!

Naomi írta...

Drága vagy, Ercsi! Igen..Ancsi nagyon örül...kuckót épített Habcsóknak és a kisvonatban utazhat..úgyhogy jó dolga van a mackónak! Puszi!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails