2010. december 13., hétfő

Rövid hétvége...tele izgalmakkal...

Hol volt, hol nem volt...volt egyszer egy anyuka,(jelen esetben én), aki kézműves "szárnyait" bontogatva, készült egész héten, a hétvégén Kőröshegyen szervezett Adventi vásárra. Szaloncukrokkal, fahéj, sült alma, mézeskalács, méz virág, fűszeres narancs, szegfűszeg illatú zsákocskákkal, rénszarvasokkal, hóemberekkel, angyalkákkal...
Számára is meglepő módon péntek estére kész volt mindennel, összekészítve, becsomagolva várták a kis portékák a vasárnap reggelt, hogy bemutatkozhassanak, illatozhassanak a kőröshegyi, kedves vásárlóknak! :)
Azonban, ez így túl szép lett volna, hogy igaz legyen! Péntek estére, a fent említett anyuka, már nem érezte a bal térdét, nem tudott ráállni, sántikálva, minden lépésnél szúró fájdalmat érezve főzte meg a vacsorát...Éjszaka sem tudott igazán pihenni a fájdalomtól, úgyhogy szombat reggel, irány a baleseti...Előjáróban meg kell említenem, hogy mindkét térdemet operálták már, ezért még nagyobb volt bennem a pánik...
Kórház, regisztráció, baleseti szak ambulancia, várakozás...de nem vészesen sok...Hamarosan jött egy doktor, aki alaposan megtekergette, feszítette, hajlítgatta a térdemet, persze csillagokat láttam közben...de megnyugtatott, hogy nincs nagy gond! :) Porcok a helyükön...a szalagok nyúltak meg...túlzásba vittem a tornát...:)
Pihentessem, jegeljem, csoda tapasz rá, ami egy kisebb vagyonba került...és kb. 10hét a gyógyulási idő. Hogy idézzem a doktor úr szavait: "Hajlik ez, ha akarom!" :) Azóta is ezt szajkózom magamnak, ha lépcsőzöm, vagy autóba ülök...

Hosszas gondolkodás, beszélgetés után úgy döntöttem, döntöttünk, ha már ennyit készültem a vásárra, és megígértem, hogy ott leszek...akkor megyek! így a pihentetést hagyom hétfőre, vasárnap menni kell! :) Apa persze jött velem, mint mindig, és mindenben segített, amiért innen is nagy puszi neki! :)

A vásárról: tulajdonképpen nem vonzott tömegeket..de nem panaszkodom! :)

Készült megint fotó...bár elég fáradt és elcsigázott az arcom, de ott voltam, végigcsináltam és büszke vagyok rá! :)



Jövő héten, december 19-én, remélem már sokkal jobb állapotban, a Pécsi Vásárcsarnokban várok Mindenkit nagyon nagy szeretettel! :)



9 megjegyzés:

bruercsi írta...

Ó, te szegény!
Jobbulást kívánok!
Saját tapasztalat: ha tudsz valakitől kérni Zepter lámpát (fény, de még jobb a színterápia) sokat segít!!!
Nálunk többször bevált már, gyorsabb a gyógyulás és fájdalomcsillapító hatása is van. Nem mondom, hogy csoda lámpa, de hatásos!!

Monaline írta...

Jobbulást kívánok,remélem a hétvégére alig vagy szinte semmi fájdalmat nem fogsz érezni!

leda írta...

Én is jobbulást kívánok! Hős vagy, hogy végig csináltad a vásárt! Pihenj nagyokat! :)

Silerika írta...

Mielőbbi jobbulást kívánok! Pihenj sokat, a vásárhoz meg sok sikert!

Naomi írta...

Jaj, nagyon drágák vagytok, Lányok! Köszönöm szépen a kedves jókívánságokat! Ma sokat pihiztem, és nem dagadt a térdem..úgyhogy jó úton haladok a gyógyulás felé...! :)
Puszillak Benneteket! :))

Abile írta...

Ugye meggyógyulsz a hétvégére? És tényleg találkozhatunk ismét? :o)

Naomi írta...

Persze...persze Anikó! Ott leszek...Ha az előző hétvégét végigcsináltam...akkor ez már gyerekjáték lesz!

Puszillak!

Noémi

Hencsilli írta...

Jobbulást kívánok Neked! Ez a térdfájás kutya egy dolog - lekopogom egy éve már úgy ahogy elvagyok,de előtte :( Remélem,hamarosan te is jobban leszel. Vigyázz magadra és jó készülődést a hétvégére!

Naomi írta...

Köszönöm Hencsilli az együttérző szavakat...igyekszem meggyógyulni, és hétvégére ha nem is 100, de 90°%os szeretnék lenni...mindenképpen!
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails