2011. január 26., szerda

Romantikus kopogtatók...

Csipke virágok, szépséges fonal, csipet romantika...a végeredmény? Tekintetet vonzó...szívet melengető kopogtató! :)Amiből kettő elkészült és már gazdára is talált...:)

Az első egy pihe-puha, barnás-ekrü fonalból készült...olyan kis kócoska a fonal szőröcskéitől...Csipke virágok díszítik.A másik koszorú színvilága és hangulata egészen más...legalább is, érzéseim szerint...
A levendula bűvölete ihlette...:) Pasztell lila, bolyhos fonalból, natúr csipkéből nyílnak virágok rajta...Készült egy közös fotó is...a levendulás kis kollekcióról...(egy sütis kulcsi is lesz a csomagban...és a képről sem maradhatott le)...ami holnap Melihez indul! :)
Lesznek a csomagban illatpárnácskák, Levendulácska, a pöttöm tündér, csipke virágos kopogtató, a koszorú anyagából készült szívecskés, horgolt kulcstartó, ami a játékom egyik nyereménye volt, hiszen Picimeli az egyik nyertes!...egy sütis kulcsi...és egy kis csokor levendula, amit a hangulathoz csomagoltam...:)Holnap is jövök..és újabb apróságokat mutatok! :) Van, ami készen van már, vannak félkészen várók, hogy végső formát öltsenek...újabb csipke virágok nyíljanak...! :)
...és illatozzon az isteni levendula!...:)


8 megjegyzés:

Szilvia írta...

Csodásak, mint mindig! :)

PiciMeli írta...

Nagyon bájos, elengás, gyönyörű. Kincsek nekem. Köszönöm.
Puszi

Naomi írta...

Köszönöm Szilvi! :)

Naomi írta...

Drága Meli! Ezek a sorok szebbé teszik a napom...köszönöm! Puszi

tipikos írta...

Nagyon jó ötletek, nagyon tetszenek a koszorúk! :D

Silerika írta...

Megnyugtató romantikára vágyva mindig benézek hozzád! Gyönyörűek, bájosak, romantikusak, köszönöm Noémi! :o))

Naomi írta...

Köszönöm Tipikos! :)

Naomi írta...

Drága Erika! Olyan jó olvasni, hogy így érzed...Ez a célom...visszacsempészni a rohanó világba a nyugalmat, a romantikát...ha csak pár pillanatra is! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails