2008. február 28., csütörtök

Ajándékot kaptam...

...egy drága, drága barátnőmtől, Edigétől! Akit ugyan személyesen még nem ismerek, de remélem egyszer majd összehoz bennünket a sors! Ennek ellenére, úgy érzem, (ugye, Edige te sem érzed másként?) mintha nagyon régóta szoros barátság fűzne össze bennünket! Persze ez a barátság, virtuális és az internetre és a telefonra korlátozódik, de nekem nagyon sokat jelent!!!

...és mint jó barátnőknél szokás, karácsonyra megajándékoztuk egymást! Edige hímezett nekem egy csodaszép karácsonyi bannert, amit a blogján megcsodálhattok. Sajnos én nem tudom megmutatni, mert sosem ért ide hozzám! Kerestettük a csomagot mindkét részről, levélváltások a postával, mindenféle nyilatkozat aláírása, jegyzőkönyv a levélszekrényem zárhatóságáról...amit csak el tudtok képzelni! Sajnos mindezek ellenére nem kaptam a csomagot, amit nagyon sajnáltam. Ekkor jött a hatalmas meglepetés! Drága Edige készített nekem még egy csodát, csupa-csupa nagybetűvel GYÖNYÖRŰ bannert!!! Szegénykém minden félét ragasztatott rá a postán, hogy tuti ideérjen a csomag! Képzeljétek, három helyen kellett aláírnom, hogy végre kiengedje a postás a kezéből, és az enyém lehessen!!!

Amikor kibontottam, elállt a lélegzetem...Nagyon- nagyon csodálatos munka, és hihetetlenül boldog vagyok, hogy nekem hímezte, és gyönyörködhetek benne nap, mint nap !

Már kezd körvonalazódni bennem, hogy hol is lesz a végleges helye. A nappali boltivére gondoltam, ott igazán szem előtt van, és illik is a környezetbe. Holnap meg is kérem a páromat, hogy segítsem a végleges helyére tenni!


Drága Edige, szeretném mégegyszer megköszönni, hogy ilyen szépséggel ajándékoztál meg! Köszönöm, hogy ennyi energiát fektettél bele, szakítottál rá időt, hogy kárpótolj az elveszett csomagért!
Azért titkon remélem, hogy az a karácsonyi gyönyörűség jó kezekben van, nem érte baj...akinek széppé tette az ünnepét, az meg számoljon el a saját lelkiismeretével...

11 megjegyzés:

Szera írta...

Gyönyörű ajándékot kaptál, ezt csak nagy szeretettel lehet elkészíteni, biztosan nagyon boldog lehetsz. Meg is értem.

Ibcsy írta...

Ez tényleg gyönyörű!Sajnos karácsony, húsvét tájékán sok csomag elvész.Szomorú, de be kell biztosítani.

Ibcsy írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Ibcsy írta...

Bocsi, most én voltam 2x. :-)

Naomi írta...

Köszi Lányok! Tényleg gyönyörű ez a banner!!!

Üdv Szera a SAL-projektben!!!

beszand írta...

Hú, de szép! Jó kislány voltál karácsonykor is, de a nyuszi meghozta Neked. Edige nagyon ügyes vagy, Neked is gratulálok. Nagyon szép munka!

Edige írta...

Drága Naomi - azért kaptad, mert Te igazán megérdemled. Remélem, hogy ezzel tisztában vagy... :-)))

Szera írta...

Köszönöm az üdvözlést. Tegnap már megvettem az anyagot, és a januári fonalakat...

Naomi írta...

Szia Andi!
Látod, aki jó kislány, kap ilyen gyönyörűségeket!!! Azért nem voltam ám mindig olyna húúú, de jó! Edige egy tündér!!!!!

Naomi írta...

Drága Edige! Még a végén elbízom magam!!! :D Minden nap gyönyörködöm a munkádban! Annyira szép! Olyan jól esik ránézni!!!

Naomi írta...

Szera! Kíváncsian várom a januári hóemberkédet!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails