2008. február 5., kedd

Az én kis Hercegnőm...

Farsang lesz holnap az oviban! Emese kívánsága a Csipkerózsika jelmez volt...Hogy mennyire hasonlít az eredeti Csipkerózsika ruhájára, azt nem tudom, de ilyet sikerült varrnom neki! Rózsaszín selyemből és hozzá illő organzából készült, alsó szoknyával, amire tüllsort varrtam, hogy egy picit kitartsa a ruhát. Hátán zippzárral záródik, masni van a derekán és díszítésnek jo-jo virágokat öltögettem rá. Mesi kívánsága volt a hosszú ujjas felsőrész, amit ék alakban szabtam ki és apró fodorral csinosítottam. Ezzel a fodrocskával oldottam meg, hogy a középső ujjához lehessen hurkolni: "Tudod anya, olyan hercegnőssen! Egy kis sikk, egy kis báj...!" Az én kis 5 éves lánykámat idéztem most...

Annyira boldog!...és ez olyan nagyon boldoggá tesz engem is! Tudom, hogy nem tökéletes a kivitelezés, hiszen szabásminta nélkül készült a ruhácska, saját elgondolásból, saját kútfőből. A varrás hobby nekem, amit még csak 1 éve űzök. Amikor a lánykáimnak varrok, akkor biztos hogy a szeretet visz előre, és az, hogy látom az őszinte örömöt a kicsi szemükben! Ettől nem kell több...

Hát, ilyen lett! Remélem, jól érzi magát benne holnap, és csodás éleményekkel jön majd haza!








6 megjegyzés:

beszand írta...

Nagyon szép kis HERCEGNŐD van. Elhiszem mennyire hajt, hogy lássad azt a gyönyörű mosolyt az arcán. Ügyes vagy, gyorsan haladsz a varrásban, ha még csak 1 éve varrsz.Csak így tovább!!!

Naomi írta...

Köszi Andi! Nagyon igyekeztem!(A varrógépemet, 2006 karácsonyára hozta a Jézuska!)Azóta tart a nagy szerelem...

Edige írta...

Nagyon jó lett! Csodás benne a kis hercegnő.
Jó farsangolást holnapra!

Naomi írta...

Köszi Edit! Megvolt a nagy nap! Emese nagyon várta, nagyon izgatott volt, és nagyon-nagyon jól érezte magát!!! Remélem, Zoénak is szuper élmény lesz!

KicsiKató írta...

Gyönyörű!!! És ez a beszólás, kis sikk, kis báj... :))) A ruha pedig így tökéletes, ahogy van! Látszik rajta a szeretet (a ruhán is, viselőjén is:)

Naomi írta...

Köszönöm szépen! Rátapintottál a lényegre! Pont ez volt a cél... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails