2008. február 18., hétfő

Lovacskák



Itt vannak életem első lovacskás próbálkozásai, az éjjel készültek el. Amolyan vígaszdíjként varrtam őket. Emese megbetegedett a hétvégén, bekapott az oviba egy adag bacit, úgyhogy a doki bácsinál kezdtünk ma reggel. Szóval, mivel imádja a lovakat, ezért jött az ötlet, hogy a betegség ideje alatt becsempészhetek egy kis jó kedvet, a két orvosságbevétel között a lovacskákkal! Már régóta nézegettem ezeket a pacikat, most végre itt volt az alkalom. Persze, ha Emesének varrok valamit, akkor Annának is "jár"... Így van ez, ha két kicsi leánykája van az embernek!!! : D Reggel ott várták őket a pacik, mindkettőjük szobaajtajában, és az öröm, hát leírhatatlan volt!!!...és azóta is tart.

Megint egy szabásminta! Fogadjátok szeretettel! Vika79 kívánságát teljesítve teszem most fel a lovacskák mintáit, és leírását.


Jó öltögetést kívánok hozzá! :D

Ötletforrás: Kratív Ötlettár- Barátságos otthon című könyve












5 megjegyzés:

Szera írta...

Nagyon kedvesek és bájosak...

beszand írta...

Nagyon helyesk lettek. Az örömöt el tudom képzelni.Ügyes vagy és gondos, hogy a betegségről így eltereled a figyelmét.Remélem gyorsan gyógyul a pici hercegnőd.

Naomi írta...

Köszi Lányok!
Az öröm tényleg nagy volt, hál'Istennek a betegség kevésbé ilyen nagy!!! Ma már lement a láz, és így már a játékhoz is volt kedve a nagy lánynak...Ilyenkor én is megkönnyebbülök, ha már látom az érdeklődést, és nem csak a nozijáig betakarózott sápadt arcocskát...Holnapra talán még jobb lesz a helyzet! :D

KicsiKató írta...

Nagyon szépek lettek!! Emesének pedig gyors gyógyulást kívánok!! :)

Naomi írta...

Köszi Kató! Ma már sokkal jobb helyzet...ha már pörög egész nap,akkor tuti, hogy gyógyul!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails