2008. február 7., csütörtök

Tavaszváró tulipánok

Teljesen elvarázsol ez a napsütés...Igaz, hogy picit hideg van még, de ha optimistán nézem a dolgokat, akkor ettől kezdve csak jobb jöhet...Teljesen feldob a friss levegő, a cirógató napocska, és ezt a barátságos hangulatot feltétlen az otthonunkba is be kell költöztessem. Egyre több apróság emlékeztet a tél végére, és egyre színesebb, vidámabb a lakás. Nagyon szeretem ezzel múlatni az időt, imádom, ha az otthonunk tükrözi a hangulatomat, és fordítva...

Ezen aprópóból készítettem ezeket a színes kis tulipánokat, amiket egy újabb kis pufók kosárkába tettem. Még nincs meg a végleges helyük, de valószínű, hogy a nappaliban lesznek. A legtöbbet itt tartozkodunk, amolyan központi hely ez a lakásban. Így legalább egész nap gyönyörködhetek bennük!

Ha borús hangulattal indul a nap, csak rájuk nézek, és érzem, hogy feltöltődöm...








7 megjegyzés:

Nina írta...

Gyönyörűek!!! Mekkora ötlet :))
Van valami trükkje vagy leírása esetleg?

Bérbe nem készítesz? :) (nem ingyen na)

beszand írta...

Nagyon belehúztál mindennap valami újdonság. Ez igen, nagyon várom már én is a tavaszt.
Puszi Andrea

Naomi írta...

Köszi Nina! Nagyon jól esik, hogy ellátogattál hozzám, és bekukkantottál a blogomra. Örülök, hogy tetszenek a tulik! Felteszem ide a leírást, hihetetlenül egyszerű, de mégis mutatós! Sajnos az ötlet nem saját, de annyira megtetszett, hogy meg kellett próbáljam...

Naomi írta...

Szióka Andi, itt is...!Köszi,köszi...igyekszem! Számomra elkezdődött a tavasz, feltöltődtem, talán innen az energia!Köszi a cicus mintát!
Puszi: Noémi

Ibcsy írta...

Nagyon édik ezek a tulipánok! Tényleg tavaszi a hangulat tőlük!

Ibcsy írta...

Ja, és továbbra is gyönyörűek az anyagaid!

Naomi írta...

Köszi Ibcsy! Jártam az oldaladon, regisztrálnom, ki tudja miért nem sikerült, ezért itt jegyzem meg, hogy nagyon jók lettek a tűpárnák...ezért érdemes volt virrasztani! :D A fejfájás miatt sajnállak ám!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails