2008. március 18., kedd

Első PIF-ajándékom története...

Hol is kezdjem...? Talán az elején... Életem első PIF- ajándékát készítettem, nagy figyelmet fordítva az ajándékozott stílusára, érdeklődési körére... Szerettem volna, ha az általam készített apróságok őszinte örömet okoznak, mert őszinte örömmel, és szeretettel készültek! Be kell, hogy valljam nem is olyan egyszerű dolog megtalálni, a megfelelő ajándékot, ajándékokat! Legalábbis nekem elég sok fejtörést okozott, mire döntöttem. Személyesen sajnos nem ismerem a blogomon elsőként jelentkezőt, de segített, hogy sokat olvastam a mondatait, gondolatait. Így varrtam egy kicsit játékos, bohokás meglepit, és egy csajosabb apróságot, ami kissé elegánsabb is az előzőnél... Hogy eltaláltam-e az ízlését, és tetszenek-e az ajándékaim az majd kiderül, de én reménykedem...!


Azért, elárulom ki kapta az ajándékokat. Kicsikató, akiről remélem, hamarosan újra olvashatunk... Pontosan aznap reggel adtam fel a neki szánt csomagot, amikor olvastam a blogján, hogy kis időre elköszön. Napokig nem hallottam felőle, ma este viszont írt, hogy megkapta az ajándékokat, ezért is írom én most ezeket a sorokat. Ezúton is szeretnék nagyon sok szépet és jót kívánni neki az életben! Nagyon várlak vissza Kata!!!
Ugye, nem haragszol, ha megmutatom az ajándékaidat?




7 megjegyzés:

Ibcsy írta...

Nagyon szépek és aranyosak lettek az ajándékok!! Különösen a neszi tetszik. A macival már én is szemeztem, hogy megvarrom. Gratulálok, és szerintem pont jókor küldted Kicsikatónak.

enigma írta...

szépek:)

mormotaorsi írta...

Szia!
Keresztszemes blogokról érkeztem meg hozzád, és muszáj elmondanom, nagyon szépek a munkáid, a tyukocskák, a nyulak, és hát a fejlécben lévő szívekről nem is beszélek! Szerinted varrógép nélkül, kézzel is lehetne ilyen szépségeket varrni???
mormotaorsi (www.mormotaorsi.freeblog.hu)

Naomi írta...

Szia Ibcsy! Hogy haladsz az Anyukád ajándékával?
Igen, én is úgy gondolom, hogy jókor ért oda a csomagocska, talán kicsit feledtette Katóval az Őt ért sérelmeket...

Naomi írta...

Enigma! Köszönöm szépen!!! :D

Naomi írta...

Szia Orsi! Üdvözöllek a blogomon, örülök, hogy bekukkantottál! Köszönöm szépen a dícsérő szavakat...Én is megnéztem a Te oldaladat és megcsodáltam a szépséges keresztszemeseidet!!! Gyönyörűek!!! Nagyon ügyes vagy!
Várlak máskor is szeretettel!
Szia : Noémi

Naomi írta...

Orsi! Bocsi, de nem válaszoltam a kérdésedre...Szerintem lehet varrni kézzel is ilyen apróságokat, pici öltésekkel. Karácsonykor múlt 1 éve, hogy van varrógépem, addig én is kézzel varrtam! Evidens, hogy lassabb, és talán gyengébb is a varrás minősége, mint a gépi öltéseknek, de mindannyian tudjuk, hogy a kézi munkának nincs párja!!! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails