2008. március 3., hétfő

Húsvétra készülődve...

Itt vannak a legújabb húsvéti fészeklakók! Elkészültek a libuskák. Kicsit változtattam a mintán, nem pálcán állnak, hanem lett kitömött lábuk és így ügyesen állnak rajtuk. Nekem nagyon tetszenek! Jó kis húsvéti dekoráció lesz! Lehetnek fészekben, vagy csak ácsoroghatnak erre-arra a lakásban...






A barofiudvarból megérkeztek a kendermagos tyúkocskák is... Háromféle anyagból varrtam őket, de azért megférnek egymás mellett!



A tablókép nem sikerült túl jól! Nagy volt a lökdösődés, turakodás... Igyekezett mindenki, hogy látszódjon a képen... :D




Újabb tulipánok is nyíltak, most picit szolidabb színekben, illetve többnyire egyszínű anyagból. Talán egy picit még jobban is tetszenek, mint a múltkoriak...valahogy elegánsabbaknak érzem őket! Természetesen az új tulipánok, új tavaszi kosárkákat is kaptak... :D









Felteszem a tyúkocskák szabásmintáját, Szera kívánságát teljesítve ezzel. Mindenkinek, aki kedvet kap a varrásához, nagyon jó, örömteli munkát kívánok hozzá!!! :D


14 megjegyzés:

Cserny Cherry Ildikó írta...

Nagyon szuperek a pipikéid! Nagyon ügyes vagy!

vika79 írta...

Szia Naomi!

Csak nemrég találtam meg ezt az oldalt, de le vagyok nyűgözve! Nagyon ügyes vagy!!! Annyira aranyosak a kis figuráid mind, egytől-egyig... De ezek a kis libák és a pacik a kedvenceim! A pacik elkészítéséről nem tudhatnék meg valamit? Légyszí-légyszí!Nekünk vannak lovaink és a rokongyerekek ezáltal teljesen "szerelmesek" a lovakba. Bár nem igazán szoktam varrni, de ezekkel a pacikákkal lehet hogy megpróbálkoznék, ha kapnék egy kis segítséget! Köszi!!!
További szép napot, és jó varrogatást!

KicsiKató írta...

Naomi, emelem kalapom... Mind a minőség, mind a mennyiség területén nagyon ott vagy:)) és annyira édesek lehetnek, elképzelem, ahogy kisebb csoportokba verődve várják a húsvétot a lakásban... :)))

Elárulnád nekem, hol lelhetnék ennek a puffos tálkának a leírására?

Szera írta...

Én is gondoltam megkörnyékezlek a tyúkok mintájáért, nem mintha a lovak nem tetszenének, ahogy olvasom, nem vagyok egyedül. "Így készül..." rovatot kellene nyitnod.

Naomi írta...

Húúú, Lányok! Nem jutok szóhoz! Ennyi dícséret! Még a végén elpirulok...:D
Köszönöm mindannyiótoknak!!!

Szia vika79! Üdv az oldalamon, örülök, hogy rá találtál és elnyerte a tetszésedet. Igyekszem ezután is megtenni mindent, hogy ne tarts uncsinak ha bekukkantasz hozzám! A lovacskák mintáját felteszem az elkészült lovacskákhoz, és természetesen írj nyugodtan, segítek ha tudok! Bátran vágj bele, cseppet nem bonyolult minta... Hajrá! Szép estét Neked!

Naomi írta...

Helló Kató!
Köszi szépen Neked is! Tényleg édik, a pipik és a libusok, pletyiznek a konyhában a tálalón, a nappaliban is van pár, kukucskálnak a virágcserepek mellett, rögtön fogadják a hozzánk betérőket az előszobai kispolcon, és a lányok szobáiba is becsempésztem egyet-egyet...Szóval, új lakótársak költöztek hozzánk, akik mindenhol ott vannak! Persze "jó" értelemben... :D
A pufóka kosárka leírását megtalálod a foltvarrás.hu oldalon az ötletes dolgok címszó alatt. Itt képekkel illusztrált leírást is olvashatsz! Jó munkát hozzá!
Puszi Neked!
Naomi

Naomi írta...

Szia Szera!
Felteszem a tyúkocskák mintáját is...Hogy így készült rovatot nyithatnák? Hát...azért még nem vagyok olyan profi, hogy ilyen dolgokban gondolkodjam. De ha megtetszik neked, nektek valami a munkáim közül, örömmel küldöm a mintákat, hiszen ez azt tükrözi, hogy tetszik a stílusom, tetszenek azok az apróságok, amik nekem is nagy örömet jelentenek. A készítésük és a munka gyümölcsei is...:D

Ibcsy írta...

Szia!
Megint gyönyörűségeket alkottál. Nekem tudnál küldeni egy időkibővítőt?
Viccet félre téve nagyon aranyosak a libusok!
Puszi: Ibcsy

Szera írta...

Drága vagy! Köszönöm.

Naomi írta...

Köszi Ibcsy! Időkibővítő sajna nincs raktáron! :D (Hosszúak az éjszakák...)

vika79 írta...

Naomi, nagyon köszönöm a lovacskák szabásmintáját! Remélem hamarosan lesz időm megvarrni...

Ibcsy írta...

Kár az időbővítőért:-))
Nekem sajnos nem hosszú az éjszaka. Reggel ötkor kelek, és kb. este hatra érek haza.Mindig megfogadom, hogy csak egy kicsit kreatívkodok. De elcsábít a net, hogy megnézzem a ti gyönyörűséges alkotásaitokat, és utána fürcsi, mese, alvás.

Naomi írta...

Sajnállak nagyon! Húzós napod lehet, így nem is csoda, hogy fáradtan érsz haza! Ha majd én is visszamegyek dolgozni, akkor az én helyzetem is nagyot változik az tuti!

Ibcsy írta...

Aranyos vagy. De azért nem kell sajnálni. Bár szeretnék többet varrni, és a fejem évekre tele van ötletekkel, mégis próbálom a szabadidőm nagy részét Ádira fordítani. A varrást még bepótolhatom később. De a fiam olyan hamar felnő, és én szeretnék majd minden percet amit csak lehet kihasználni:-))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails