2008. április 15., kedd

Régi, papír tizes...

...avagy meghajolva Párom szeretett hobbyja, a numizmatika előtt!

Igaz, hogy picit késve, hiszen hétvégén ünnepeltük Zsolti névnapját, de elkészült a régi, papír tizes, keresztszemmel hímezve! Sokáig nem tudtam mivel is lepjem meg, aztán megvettem az ehavi Keresztszemes Magazint, fellapoztam és rögtön tudtam, hogy meg van, amit keresek!
Majd egy hétig készült, igaz csak esténként. Nem nehéz minta, mégis valahogy nehézkesen hímeztem. Tömör, nyolc féle zöld árnyalattal, sűrű fonalváltással, sok kontúrral... (Lehet, hogy csak nekem volt nehéz! Azért megbírkóztam vele, nem nyavajgok tovább! ) A lényeg, hogy sikerült örömet szereznem vele!




9 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Azt a cudar mindenségit!!! Fantasztikusan ügyes vagy, le a kalappal a kitartásod és kreativitásod előtt!!!

Edige írta...

Nagyon ügyes vagy! Tényleg nagy munka lehetett.

Naomi írta...

Köszi Kató! Tényleg elég hosszú időnek tűnt a hímzése, ahhoz képest milyen kicsi...Azért tetszik és a lényeg, hogy Zsoltinak is!!! :D

Naomi írta...

Köszike Edit! :D

beszand írta...

Noémi, ez aztán a frappáns igazi személyes ajándék. Az ötlethez is, de a kivitelezéshez is nagyon gratulálok!Nagyon tetszik! Ügyes vagy!

Naomi írta...

Köszi Andi! Sokáig törtem a fejem, mi lenne az igazi meglepi,eltaláltam...Még sosem kapott a párom tőlem kézimunkával készült ajándékot. Tudom, hogy tetszik neki, amit csinálok, de arra én sem gondoltam, hogy ekkora örömet sikerül szereznem vele! :D

enigma írta...

kedves, egyedi ajándék:)

Naomi írta...

Köszönöm! :D

Tündérke írta...

Nagyon találó ajándék :-)
Elárulom, hogy a magazinos példányt én hímeztem, nekem még lassabban készült el.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails