2008. május 19., hétfő

.... a finisben vagyunk....

...most már tényleg!!! Hétvégén végre új otthonunkban hajthatjuk álomra a fejünket! ....remélem, nem jön közbe semmi!
Nagyon hiányoztatok ebben a pár hétben, őszintén mondom, minden és mindenki!!! Hiányoztak a kedves szavak, a szebbnél - szebb alkotások...
Már talán csak egy hét, és újra "zavarok"!!!

Helyzetjelentés:
Felújítva minden, amit szerintem fel lehet újítani beköltözés előtt, a bútorok a helyükön, sőt már a tartalmuk is gyarapszik. ( Azt azért be kell, hogy valljam, csak így csendesen, hogy többször, félig "meghaltam" a fáradságtól....) A lényeg, hogy még pár nap pakolás, takarítás és a hétvégén mi is megyünk a cók-mókjaink után!!!

Már nagyon szeretnék varrogatni egy kicsit.... Csak úgy alkotni, ami tetszik, amiből tetszik...tudjátok mire gondolok? Konkrét alkalom és cél nélkül, csak magamnak, magunknak!
Az igaz, hogy elővettem a varrógépemet egy pár napra a múlt héten, de "csak" az új függönyöket varrtam meg. Majd készítek fotókat róluk, nekem nagyon tetszenek! Egyszerűen szépek...

A hímezgetés haladgat esténként, bár nem abban a tempóban, ahogyan terveztem, és ahogyan szeretném. Lassan, nagyon lassan! Elég fáradt vagyok már este, amikor hímezni lenne időm, ez az oka az egésznek. Fotózok, ha már otthon leszünk, kíváncsi vagyok a véleményetekre! Azért párszor bekukkantottam a blogjaitokra, és megcsodáltam azokat a szépségeket, amiket készítettetek, bocsi, hogy eddig nem reagáltam rá, de ígérem hamarosan ezt is pótolom!

Mindenkit puszilok! Reményeim szerint jövő héttől, ha nem is minden nap, de ígérem sűrűbben jelentkezem!!!

4 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Noémi, kitartás! Szerintem ez nagy kincs, hogy a már majdnem készre berendezett lakásba mehettek és nem az ottlakás közben kell hetekig dobozokból öltözve helyrepakolni, nem?

Várunk vissza, kitartás:)))

beszand írta...

De jó, akkor nem sokára újra itt leszel! Várom a képeket! És már látod az alagút végét, örülök neki!A fáradtságot remélem hamar kipihened, és sok örömötök lesz az új lakásban!Puszi!

Edige írta...

Már alig várom, hogy olvashassalak! A szép képekről és alkotásokról nem is beszélve...

mormotaorsi írta...

Már alig várom, hogy lássam a képeket, meg az új függönyöket! Egy új lakásba beköltözni mindig hatalmas öröm, sok boldogságot kívánok Nektek hozzá! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails