2008. május 2., péntek

Sziasztok!!!

Sziasztok Lányok!

Végre gép közelébe kerültem... Először is szeretném nagyon-nagyon megköszönni a kedves, és szívhez szóló megjegyzéseket, bevallom könnyeket csaltak a szemembe!!! Annyira tündérek vagytok mindannyian!
Az az igazság, hogy tegnap késő este végre sikerült a géphez férkőznöm, és végignéztem a blogjaitokat, és azokat a csodákat, amiket alkottatok, varrtatok, hímeztetek... Csodás minden! Csodásak az új táskák, csodásak a fűzött gyűrűk és karkötők, csodás Edige a családi címer, és nem utolsó sorban csodásak a keresztszemes hímzések is!!!
Nagy szívfájdalmam, hogy a varrógépemet már két hete nem is láttam, már kezdenek "elvonási tüneteim" lenni! Ezt a hímzéssel tudom kompenzálni, bár nem nagyon haladok, mert este már eléggé elfáradok... de akkor is megnyugszik a lelkem, ha tűt veszek a kezembe, és ha csak pár öltést is, de hímezgetek...
Azért az új lakásról is írok valamit... Készülget... Kívülálló szemmel nézve gyorsan, én azt mondanám, hogy haladgatunk! Két nap híjján két hete lakunk már Zsolti szüleinél. Tény, hogy számolom a napokat, de azért nem panaszkodom...egész jól megvagyunk!

A felújítás jelen állása szerint: a szobákban már majdnem teljesen kész a festés, a fürdőszobát teljesen szétkaptuk, ott tegnap este fejezték be a csempézést és a járólapozást, hétfőn jön a vízvezetékszerelő és cseréli a mosdót, kádat. A radiátorok cseréje is a jövő hétre csúszott...és a balkon járólapozása is. Ha már a saját gépünkön írok Nektek, akkor tudok feltenni képeket is róla. A helyiségek színeit a meleg színek közül válogattuk, vidámak és üdék... Nagyon tetszenek!!!

A holnapi nap a pihenésé, illetve nem dolgozunk, hanem ballagásra megyünk. Őszintén, ez most nagyon nem jókor jött, de mindegy, muszáj elmennünk. A gond csak az, hogy ma még végig kell kutatnom a dobozokat és zsákokat, és valamilyen alkalomhoz illő ruhát kell találnom a családnak! Azért nem olyan vészes a helyzet! A lányoké már kimosva, csak vasalásra vár, apa öltönye szekrényben, az én rucim pedig sejtem melyik bőröndben... Talán...de mindjárt megnézem! Már egészem megszoktam ezt a bőröndből, dobozból öltözést, néha kiakadok, amikor semmit sem találok, de akkor azzal nyugtatgatom magam, hogy már nincs messze a vége, és minden a helyén lesz!!!

Remélem, nem sokára megint tudok írni Nektek! Addig is szép napokat, és örömteli kézimunkázást kívánok !!! Mégegyszer nagyon köszi mindenkinek a kedves szavakat!


2 megjegyzés:

Edige írta...

Puszi Neked! Várunk vissza.

Nina írta...

Örülök, hogy hallattál magadról, és várunk vissza :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails