2008. július 27., vasárnap

Ami késik, nem múlik!...csak rövidebb lesz!!!

Sziasztok!

Hát...nem mentünk nyaralni....még nem! Ugyanis Apa nem kapott szabadságot a megbeszélt időre! Elképesztően mérges voltam!

Most már kezd elszállni a mérgem, de azért még mindig fortyog bennem picit, hogy elterveztük a jövő hetet, illetve már tegnaptól a nyaralás pár napját és füstbe ment! Természetesen rajtunk kívülálló okokból! Készültünk nagyon...el tudjátok képzelni, hogy a lányok mennyire lázban égtek!!! Na mindegy! Ha minden jól megy akkor szerdán indulunk...Remélem!

Addig még biztosan írok...talán mutatni is tudok valamit!

Szép napot kívánok Nektek!


Ha nem is homokos tengerpartra megyünk, hanem a Balatonra, de azért remélem az idő legalább megkönyörül rajtunk és jóra fordul...!

12 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Én is remélem, hogy legalább akkor már jó időtök lesz... El tudom képzelni, mennyire mérges lehetsz. Az új dizájn viszont nagyon tetszik:)) Addig is alkoss szépeket, puszi és kitartás a lányoknak/hoz/ :)

baboo írta...

uh, hát ez tényleg nem jó hír, én is mérges szoktam lenni, ha megzavarják a nyaralásunkat!de szerdán már biztosan elindultok, nagyon szuper időtök lesz, sokat pancsoltok majd együtt a Balcsiban!-pozitív gondolkodás! :)

beszand írta...

Sajnálom, viszont addig melegszik a Balcsi. Remélem a kezdeti nehezségek után nagyon jó lesz a nyaralásotok!

Naomi írta...

Nagyon aranyos vagy Kató! Köszönet a bíztató szavakért! :D Remélem, már semmi és senki nem fog a nyaralásunk útjába állni!

Puszi!

Naomi írta...

Édes vagy Baboo! Hálás vagyok a pozitív energiákért!!! :D

Naomi írta...

Igazad van Andi! Később már én is ezzel bíztattam magam, hogy ha jön a jó idő, az a víz hőmérsékletén is érezhető lesz...:D Remélem, tényleg mellénk áll az idő, és bejön az időjósok jóslata, és meleg lesz!!! :D

enigma írta...

látogass el hozzám:)

Kata írta...

Szorítok nektek nagyon, hogy legalább a szerdai indulás összejöjjön!
Addig is, ha van még egy kis időd, nézz be hozzám kérlek, van neked valamim. ;o)

Naomi írta...

Köszönöm a díjat, Enigma! Kedves vagy,hogy gondoltál rám! :D

Naomi írta...

Köszi a díjat, Kata! Aranyos vagy, hogy eszedbe jutottam! :D

Kriszti írta...

Szia!
Már egy ideje rendszeresen meglesem, mit alkottál. Sajnálom, hogy igy kezdődik a nyaralás, de talán annál jobban folytatódik. Addigis, egy meglepi vár, ha körülnézel nálam. :)

Naomi írta...

Nagyon szépen köszönöm a díjat Kriszti! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails