2008. július 17., csütörtök

Country takaró 5. ...és egy Pif - meglepetés!

Hogy igazán rászolgáljak az előzőekben kapott díjra...

Felbontottam az ágytakarót, kijavítottam és ahogy ígértem fotó is készült róla! Most már helyes sorrendben váltakoznak a négyzetek!




Ma kis kimenőt kaptam...illetve a Mamit beszerveztük egy kis unokázásra, így miután elvittem a lányokat, gyorsan lefutottam a mindennapos háztartásban lévő köröket, (természetesen sokkal fürgébben ment a dolog, így egyedül...magányomban) aztán neki is láttam a takaró hátlapjának az összevarrásához. Szegélyt kellett varrnom rá, hiszen a lepedővászon 180 cm széles, így nem volt elég...Bordó szegélyt kapott, így majd a végén, az igazi beszegésnél, nem fog elütni a színe. Miután ezzel elkészültem, elkezdtem a szedvicselést. Egymásra raktam a részeket és igazgattam...igazgattam... simogattam...simogattam és simogattam, (mert megérdemli...) csak ezután tűztem össze a széleket biztostűvel, három sort pedig a tűzéshez! Ez kb. 3 órát vett igénybe!!! Elképesztő, nem? Vagy csak én vagyok ennyire tesze-tusza! Elég nehéz volt...a fényképen is látszik, hogy teljesen kiterítve nem fér el a mi szobánkban. Ez is nehézséget okozott. Aztán pedig a térdeim... Nem panaszkodom tovább, hanem talán holnap folytatom! Nagyon remélem, hogy megéri a sok munkát, és szép lesz a végeredmény!


Egy másik képet is szeretnék mutatni! Megérkezett az utolsó Pif ajándékom Szömörcéhez! Örülök az örömének! Használd egészséggel és boldogan a táskát Márti!



6 megjegyzés:

Szömörce írta...

Köszönöm :)

baboo írta...

mennyi gyönyörűség ilyen rövid idő alatt!! kezdve a tűpárnával, ami tényleg nagyon nőcis, és az igazán noémis házikó -nagyon cukik a gombjai!! :) - a PIF-es ajándék is biztsan nagy örömet szerzett, no és a takaró!!

most látszik csak, hogy milyen hatalmas, minden elismerésem!! hamarosan én is nekilátok a tűzésnek, közben majd sűrűn gondolok Rád, pozitív energiát küldve feléd, mert azt hiszem, ott is el fog kélni! :)

kalappal, puszi!
baboo

Piroseper írta...

Nagyon tetszik Szömörce táskája! Főleg a narancssárga színű anyagok miatt! Jó lett az összhatás!

Naomi írta...

Nagyon szívesen Márti! :D

Naomi írta...

Drága vagy Baboo!

Annyi dícséretet kapok Tőled, hogy irulok-pirulok...! Köszi szépen! :D

Naomi írta...

Köszi Piroseper! Igen, a színeket tényleg jól sikerült összeszednem. A narancsos árnyalatok a kedvenceim, ezekből rengeteg féle fellelhető nálam! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails