2008. október 21., kedd

Elköszönni jöttem...

Úgy döntött a család, hogy elutazunk erre a hosszú hétvégére, sőt még egy nappal meg is spékeltük. Holnap reggel indulunk, Parádra! Elég hosszú, kb.5 órás út tőlünk. Picit tartok is tőle, persze csak a lányok miatt. Remélem, türelemmel tűrik majd a hosszú autóutat!

Hihetetlenül kötődünk szép Magyarországunk ezen részéhez, sok felejthetetlen emlékünk köt Parádhoz. Egy nagyon kedves baráti házaspárnál szállunk majd meg, ők egy vendégházat üzemeltetnek és fantasztikus emberek!!! :o) Alig várom, hogy találkozhassunk!

...a másik dolog, amiért mindig szívesen megyek, az az, hogy 8 évvel ezelőtt itt voltunk nászúton... és most elvisszük a lányokat is! Megpróbáltuk úgy beosztani ezt az öt napot, hogy mindenképpen tartalmas legyen, mindannyiónknak. Sokat fogunk kirándulni az őszi Mátrában, barangolunk a természetben, megmászunk egy-két várat, szóval nem fogunk unatkozni. Csak bírjuk szusszal!!! Fotózok majd, mindenképpen meg szeretném majd mutatni merre jártunk.

A csomagok tornyosulnak, délután már összepakoltam, gyorsan-gyorsan varrtam egy kis apróságot, üdvözlő ajándék gyanánt. A ház Urának egy fincsi borocskát öltöztettem fel kisköténybe, a ház Asszonyának pedig egy isteni csoki finomság mellé (ami sajnos lemaradt a képről) két pár edényfogót készítettem, tudom, hogy imád és nagyon tud is főzni, úgyhogy biztosan hasznát veszi! :o)




Jajj! Majdnem elfelejtettem a két potyautasunkat! Tegnap a lánykáim meglátták Edige gyönyörűséges pacijait, és természetesen le is adták a rendelést, ők is szeretnének! Este kiválasztották az anyagokat, és még a délutánba ez is belefért!
Mesi a rózsaszín mellett döntött, Ancsi pedig a sárga pacikát választotta! Ők is jönnek velünk, el nem hagynák új gazdijukat! :o)




Most már tényleg befejezem!
Minden kedves blog látogatómnak kívánok nagyon kellemes, napsütéses őszi napokat! Alkossatok szépségeket! Vasárnap este találkozunk! :o))

14 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Menjetek csak, jó pihenést:))

De!!!! Házi feladatot is adnék. Követelem, hogy az elmúlt héten hány órát aludtál! Napi bontásban! Valahogy rá kell jönnünk, mit csinálsz másképp, hogy ennyi gyönyörűséget varrsz össze...:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Naomi írta...

Drága vagy, Kató!
Tény, hogy nem vagyok egy durmoló mackó, de azért éjfél, na jó fél egy körül mindig lefekszem alcsizni! :o)
Géppel napközben varrok, amennyit Ancsi engedélyez, előkészítem a dolgokat, mint pl. a mézeskalácsdíszeket vagy a szaloncukikat, este pedig kitömöm, összevarrom, díszítem. Ennyi!!!

Azért én is kidőlök néha, akkor alszom...mindig! Legutoljára a nyári nyaralásunk alkalmával tört rám egy ilyen durmolhatnék! Apa volt a lányokkal, én pedig aludtam, de olyan szinten képzeld el, hogy délelött, délután, este már korán a lánykákkal, és másnap folytattam.... :o)
Azóta bírom...de azért most ígérem pihizni fogok!!!

Puszillak!

Naomi

mmama írta...

Legyen szép időtök, érezzétek jól magatokat, jó pihenést kivánok.

Szera írta...

Szép napokat és sok élményt kívánok.

Julcsi írta...

Úgy látszik, ezen az őszön a kedvenc úticél a Mátra:-) Mi is oda megyünk, csak 1 héttel később:-)

Jó időt Nektek, kellemes kikapcsolódást! (És vigyél egy kis varrnivalót!:-D)

Edige írta...

Mikor megláttam a címét a bejegyzésnek, akkor egy pillanatra megállt az ütő bennem... Aztán tovább olvastam és fellélegeztem...
Pihenjetek és élvezzétek a jó időt, egymás társaságát! Örülök, hogy a pacik nálatok is ilyen nagy sikert arattak.
Puszi!

lomaquilt írta...

Jó pihenést kivánok!
Kipécéztelek, részletek a blogomban.

Csigi írta...

Szia! Én is kipécéztelek :)

KicsiKató írta...

Kipécéztelek a blogomban:)

Névtelen írta...

gyere át a blogomba játék vár

beszand írta...

Remélem jól érzitek magatokat! Nézz át hozzám is!

Hokata írta...

Kipécéztelek, a többi a blogomban.

Lilang írta...

Ki vagy pécézve...

baboo írta...

nagyon kedves ajándékokat készítettél, ilyen vendéget, mint Te, én is szívesen látnék! :) Biztosan jókat pihentetek, rá fér ilyenkor az emberre, a nagy karácsonyi készülődés előtt! bár Te már jó ideje benne vagy, nem is eredménytelenül! :)
puszillak!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails