2008. október 13., hétfő

Kívánságok csillaga

Elkészült a Kívánságok csillaga!!! Tessék...tessék lehet kívánni! A tündérkék már nagyon szeretnének munkába állni!!! Ha igazi kívánságokat nem is teljesítenek, de picit jól esik hinni a titokban! :o) Próbáld ki Te is!!!

A csillag mattosan bronzos patchwork vászonból készült, szilikonos tömő vlissel töltve. Díszítésként parányi csillag-gombokat öltöttem rá, különböző színekben. Ezeket a csodaszép gombocskákat, sok-sok társukkal együtt Edige és Bogi webáruházából vásároltam. Érdemes benézni...gyönyörűségeket kínálnak!!!

A tündérkék teste finoman selymes fényű, natúr pamutvászonból szabott, és szintén szilikonos tömő vlissel töltött. Különlegessége, hogy nem egész a testük, hanem csak mellvonalig szabott. A kezek a váll vonal alá varrottak, a lábakat pedig osztott szálú fehér fonallal rögzítettem. Így könnyedén "lóbálhatják" a lábacskájukat, ahogy a csillag ágaiban kapaszkodnak.

Ruhácskájuk kétféle, egymással harmónizáló patchwork vászon. Az egyik natúr alapon, aprócska mályva virágos, a másik pedig halvány zöld alapon mályva rózsás. Mindkettő ruha aljára natúr, pamutcsipkét varrtam.

A tündérkék haja osztott szálú, sötétbarna fonalból készült, copffba kötött. Arcuk hímzett. Szárnyukat fehér tüllből öltöttem a ruhácskához.





...és két közeli kép a tündérkékről...





Ha kicsit elfogult vagyok, akkor azt mondom az otthonunk szinte bármely részén jól mutat dekorációként. Gyerekszobába is kedves szépség lehet, de ajándékként is megállja a helyét! Ajánlom mindenkinek nagyon sok szeretettel!!! :o))

11 megjegyzés:

Monika írta...

Fantasztikusan ügyes és szorgos vagy!

lomaquilt írta...

Nagyon aranyosak!

KicsiKató írta...

Mekkora ötlet!!! Hihetetlen vagy:) Mekkora lett?

Ibcsy írta...

Jé, ez a minta nekem is megvan. Nagyon jó lett a tiéd,aranyosak a tündék, kedvet csinálsz a varráshoz!

Naomi írta...

Aranyos vagy Mammka! Nagyon jól esnek a szavaid! :o))

Naomi írta...

Köszi szépen Marianna!

Naomi írta...

Drága vagy Kató, de az ötlet nem az enyém! Úgy találtam "bóklászás" közben...már elég régen! Most jött el az ideje, hogy megvarrjam! Egyébként nekem is nagyon tetszenek! :o) ...a naív, de érdeklődő pofijukkal...

A csillag 38*33 cm, a tündérek pedig 28 cm magasak. Nem kicsi!!! :o)

Naomi írta...

Köszi Ibcsy!

Rajta hát...varrásra fel!!! Mutatod majd milyen lett a Tiéd? :o)

Lilang írta...

CSodajó ötlet!

Edige írta...

Nagyon aranyos lett! Méltó helye a csillagocskáknak.

Naomi írta...

Köszi Edige!

Remélem a továbbiakban sem okozom majd csalódást, és tényleg méltó helyre fogom tenni ezeket a gyönyörű gombocskákat!!! :o))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails