2008. október 3., péntek

Meglepetés csomagot kaptam!!!

Éppen hazaértünk ma az oviból, amikor csengettek. Picit meg is lepődtem, mert nem vártunk senkit, hanem Ancsival takarítani készültünk. Mikor kinyitottam az ajtót, a postás állt előttem egy nagy csomaggal. Fogalmam sem volt, mi van benne...

Aztán...

Mikor megláttam a feladót, rögtön tudtam, hogy Enigma küldte el nekem a régóta gyűjtögetett Burda szabásmintáit. Bontom a hatalmas borítékot, és mit látok!!! Nem újságok voltak benne, hanem egy csodálatosan hímezett házikós kép, gyönyörű keretben, és egy cuki kis organza bugyor...bontogatom a szép masnit, és megpillantottam álmaim karkötőjét!!!

Nem találok szavakat...nem tudom hogy köszönjem meg Neked, Enigma, hogy ennyire fantasztikus ajándékot kaptam Tőled!!!

Gyorsan le is fotóztam, hogy meg tudjam mutatni Nektek, bár a borult idő miatt villanyfénynél tudtam csak fényképet készíteni. Azért így is láthatjátok mennyire csodás az új képem és a karkötőm!
Azt még hozzá, kell hogy tegyem, hogy ezekben a hónapokban, amióta blogot írok, Enigma fantasztikus emberismeretéről tett tanubizonyságot, mert nagyon nehéz valakinek "ismeretlenül" eltalálni az ízlését bármiben is! Hát neki sikerült!!!
Stílusában, színvilágában telitalálat!!!

Eddig is tudtam, hogy nagyszerű a PIF-ajándékozás...PIF-et már készítettem én is, és jó érzés volt készülődni, kitalálni mi is legyen a meglepi, aminek az érintett örülni fog, egyszóval jó ADNI! Most viszont, a másik oldalra kerültem,és ha - picit önző is vagyok most - de nagyon jó kapni is, ilyen csodákat!!! :D
Ha már így felcsigáztalak Benneteket, most már megmutatom a képet is a szépségekről!




Nagyon-nagyon szeretném megköszönni, Enigma, hogy ennyire kedves vagy, figyelmes és ilyen szép ajándékot kaptam Tőled!!!
Köszönöm!!! :D

6 megjegyzés:

enigma írta...

drága Noémi....azt már gyerekkorunkban is tudtuk, hogy kapni jó...és "öregségünkre"(ez most csak rám vonatkozik) arra is rájövünk, hogy adni is, sőt azt talán még jobb...köszönöm a kedves szavaidat,az örömünk pedig közös :)

baboo írta...

Nagyon szép ajándékot kaptál, és az új tündérkéd is örökölte testvérkéi báját és üdeségét.

úgy látom, nagyon megtaláltad önmagad a baba-készítésben! :) az biztos, hogy nagy szív és lélek kell hozzájuk, de ebben a néhány hónapban, amiben nekem is volt szerencsém neten keresztül megismernem Téged, biztosan megálapítottam, hogy Neked bizony nem kicsinyke adatott belőlük! :)

puszillak,
baboo

KicsiKató írta...

Gyönyörűek... megérdemelted:))

Naomi írta...

Nagyon szépen köszönöm, Enigma ezt a gyönyörű ajándékot!!! :D

Naomi írta...

Köszi, Baboo!

Igen, azt hiszem most, hogy elkalandoztam tündérországba, sok szépet és jót tapasztaltam...
Tényleg lelkük van a babáknak, egy minta alapján készültek, még sincs egyforma közöttük. Ennek örülök, hogy ezt el tudtam érni!!!...az biztos, - és remélem ezt a tündérkék, és új barátnőik is érzik - hogy szeretettel öltögettem, készítettem őket, és ez a jövőben is így lesz!!! :D

Naomi írta...

Köszi Kató! Örülök, hogy így gondolod... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails