2008. október 20., hétfő

Narancs takaró - készen!

...elkészült! :o)

Egy kislány takarója lesz a sárga színvilágú szobájába. A Jézuska hozza majd neki, én csak besegítettem... :o)

Három féle anyagot választottam hozzá, sárga alapon, narancs virágosat, narancs alapon sűrű virágosat és egyszínű narancssárgát. Mérete: 130*200 cm. Egyszerű négyzetes minta mellett döntöttem, és tulajdonképpen a színekkel játszva, sakkozgattam ki a mintát. (...de azt hiszem erről, korábban már olvashattatok...)



Annak idején a tűzés módját kérdeztem Tőletek, hogy Ti hogyan oldanátok meg! Köszönöm szépen a sok ötletet és jó tanácsot!!! Végül is a virág formájú tűzésre esett a választásom... Ez tűnt a legkézenfekvőbbnek az anyagok mintájából adódóan, és persze az is közrejátszott, hogy a "kukacolást" még sokat kell gyakorolnom, hogy igazán szépen kanyarogjanak egymás után az ívek.

Egy nagy virágot tűztem középre, négy különböző méretűt és formájút, (abban egyeznek meg, hogy mindegyik dupla szirmú) a sarkokba...





Mivel a minta nem adta ki a kívánt méretet, így egy keretet kapott, amit egyszínű narancsból szabtam ki és varrtam a takaróhoz. A hátlapja is ugyanez az anyag.
Szerintem jó lett az összkép... :o))



Végül a sűrű, narancs virágos anyaggal szegtem be. Eltakarva minden varratot...



Összhatásában, a színek harmóniájával, nagyon tetszik! Remélem, ezzel nem leszek egyedül, és a kislányka is boldogan teszi majd az ágyára! :o)

3 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Már meg se lepődök ezen a tempón.. Nagy szp lett! És a virág a közepén különösen tetszik:)))

Naomi írta...

Édes vagy, Kata!
Tudod, azért igyekeztem, és adtam bele apait-anyait, mert holnap elutazunk egy-pár napra, és a hátam mögött akartam tudni ezt a takarót... :o)

...ma még írok, és jó kislány módjára is elköszönök...! Puszi :o)

Lilang írta...

Aranyos :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails